Baia Mare

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Ziua Fericirii, sărbătorită cu zâmbetul pe buze

0
21 Mar 2014 06:44:00
Autor: Carp Cosmin
Videoclipul a fost realizat de elevii Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai“
Videoclipul a fost realizat de elevii Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai“

40 de elevi ai Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai“ au celebrat Ziua Internaţională a Fericirii într-o manieră inedită, în Baia Mare. Aceştia au realizat un videoclip, pentru piesa „Happy” a lui Pharrell Williams, pe care l-au lansat în cadrul unui proiect pus la cale de elevii clasei a 10-a D. Evenimentul a cuprins şi un concurs de desene, unde fiecare elev a putut să exprime ce înseamnă pentru el fericirea.

 

Dacă ar fi să ne luăm după „operele“ liceenilor, fericirea implică un borcan de cremă de ciocolată, un pat, muzică bună sau câţiva prieteni pe care să îi ai aproape. „Astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Fericirii, atestată de ONU în 2012 am organizat un proiect la nivelul liceului, care a inclus un concurs, «What is happiness for me», în care le-am cerut colegilor noştri să ilustreze ceea ce înseamnă fericirea pentru ei. De asemenea, urmând modelul lui Pharrell Williams am continua fenomenul «Happy» şi am filmat 40 de şincaişti manifestându-şi fericirea”, a declarat Cristian Paşca, unul dintre organizatori. 
 
În ceea ce priveşte videoclipul „Happy in Şincai“, elevii au spus că au lucrat intens pentru realizarea lui, iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor. La realizarea acestuia au participat 40 de elevi, fiind filmat în diferite zone ale colegiului. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii