Rudele lui Bobby Varga i-au cerut 3.000 de euro celui care i-ar fi procurat acestuia permisul de conducere fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobby Varga a murit la începutul lunii septembrie, în urma unui accident de maşină FOTO: Facebook
Bobby Varga a murit la începutul lunii septembrie, în urma unui accident de maşină FOTO: Facebook

Rudele lui Bobby Varga, romul care a murit în septembrie în urma unui accident de maşină rămân după gratii, după ce l-au şantajat pe cel care i-ar fi procurat lui Bobby permisul de conducere fals. Aceştia i-ar fi cerut consăteanului lor 3000 de euro pentru a nu-l da în judecată şi a-l acuza de moartea lui Bobby Varga.

Luni, judecătorii Tribunalului Bistriţa-Năsăud au respins contestaţia formulată de rudele lui Bobby Varga prin care cereau înlocuirea arestării preventive, astfel că cei trei şantajişti mai rămân după gratii cel puţin până în 6-7 noiembrie, când expiră cele 30 de zile.

La începutul lunii octombrie trei rude ale lui Bobby Varga, printre care şi fratele minor şi tatăl tânărului, au fost reţinute pentru 30 de zile pentru şantaj. Cei trei l-au şantajat pe un consătean care i-ar fi procurat lui Bobby Varga permisul de conducere fals.

Potrivit Gazeta de Bistriţa, cei trei i-au cerut consăteanului lor 3000 de euro pentru a nu-l acţiona în judecată şi a-l acuza de moartea lui Bobby Varga.

Bobby Varga a murit la începutul lunii septembrie a acestui an în urma unui accident de circulaţie, petrecut în judeţul Cluj. Acesta gonea cu viteză, moment în care a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un cap de podeţ. În ciuda eforturilor medicilor ajunşi la faţa locului, tânărul nu a putut fi salvat.

La momentul producerii accidentului, poliţiştii ajunşi la faţa locului nici nu au realizat că romul are un permis de conducere fals, asta pentru că acesta era unguresc. Permisul de conducere a fost trimis la expertize, abia după ce şantajatul i-a denunţat la poliţie pe cei trei membri ai familiei Varga.



Mai puteţi citi

Îndrăzneala rudelor bătăuşului care a murit în urmă cu o lună în judeţul Cluj: l-au şantajat pe cel care i-a procurat mortului un permis de conducere fals

Bătăuşul din Nimigea care a murit într-un accident de circulaţie şofa de ani de zile cu un permis fals de Ungaria

Unul dintre ţiganii care a bătut un student în vară în mijlocul Clujului a murit într-un accident de circulaţie

FOTO O „prostituată masculină" şi un tâlhar violent sunt infractorii care l-au bătut cu bestialitate pe un clujean pentru că le-a atras atenţia că nu parchează bine

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite