30.000 de euro, şansa la viaţă a unui jandarm bistriţean bolnav de leucemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în urmă cu un an s-a luptat cu leucemia şi a ieşit învingător, un jandarm bistriţean de doar 37 de ani aşteaptă acum salvarea de la oamenii cu suflet mare. Doar  o parte din tratamentul jandarmului costă 30.000 de euro. Bărbatul are 4 copii şi este singurul întreţinător al familiei.

Plutonier major Ristea Costel este angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. Acesta a  fost diagnosticat cu leucemie în urmă cu ceva timp, iar de curând boala a recidivat. Momentan, jandarmul este internat la Spitalul de Hematologie din Cluj-Napoca, iar salvarea sa depinde de oamenii cu suflet mare.

Potrivit soţiei jandarmului, acesta are nevoie de cel puţin 30.000 de euro pentru a-şi acoperi o parte din tratament. Donaţiile se pot face în contul RO72BRDE060SV13683610600, pe numele Caraş-Ristea Costel Remus.

„Scumpii noştri prieteni, azi am aflat că doar o parte din tratamentul soţului meu ne costă 30.000 de euro. E o sumă foarte mare pentru noi, dar am încredere în Dumnezeu şi în bunătatea sufletului vostru al tuturor celor care ne sprijiniţi. Cum am mai spus pic cu pic se adună şi soţul meu va fi bine. Mulţumesc din suflet că nu rămâneţi nepăsători pentru a salva viaţa soţului meu”, scrie pe reţeaua de socializare Facebook, soţia jandarmului.

Ristea Costel are 37 de ani, este căsătorit şi are patru copii, cel mai mic dintre ei având doar un an. El este, de asemenea, singurul întreţinător al familiei.



Vă mai recomandăm:

Lecţie de viaţă: un bistriţean bolnav a oferit locuri de muncă persoanelor cu handicap şi pregăteşte un centru de diagnoză pentru cancer

Povestea impresionantă a căţeluşei Jackie: aproape omorâtă în bătaie pe străzile Bistriţei, preţuită de copiii bolnavi din Germania

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite