Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Au nenorocit un coleg de şcoală şi au scăpat cu un an de închisoare şi cu daune morale de un milion de lei

0
20 Mar 2013 08:56:00
Autor: Bianca Sara Gavrilă
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Cei doi tineri, Călin Saicu şi Robert Rus, care şi-au nenorocit un coleg de şcoală la banchetul clasei a XII-a, în 2010, lăsându-l într-un scaun cu rotile, au fost eliberaţi cu un an mai repede, după ce fuseseră condamnaţi de către judecători la doi ani de închisoare. De curând, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dat şi o sentinţă definitivă în ceea ce priveşte suma reprezentând daunele morale.


Potrivit portalului de ştiri Bistriţeanul, Călin Saicu şi Robert Rus au fost eliberaţi cu un an mai devreme, după ce în anul 2012 fuseseră condamnaţi la doi ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă după ce l-au bătut crunt pe Miluţ Bîgiu la banchetul clasei a XII-lea din 2010. Cei doi urmau să fie eliberaţi în 2014, însă au ieşit mai repede pentru bună purtare.

Victima lor nici la această oră nu se simte mai bine, fiind ţintuită într-un scaun cu rotile fără a se putea mişca sau vorbi, după ce o vreme bună a fost în comă.

Tribunalul Bistriţa-Năsăud le-a dat celor doi o altă lovitură, refuzând să reducă din daunele morale pretinse de familia lui Miluţ. La finalul lunii trecute judecătorii au hotărât ca cei doi care l-au nenorocit pe Miluţ să-i achite acestuia daune morale în valoare de un milion de lei, decizia fiind definitivă.

La această sumă se adaugă şi cheltuielile de judecată, dar şi zilele de spitalizare şi tratament în clinici din Cluj-Napoca şi respectiv Târgu Mureş.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările