Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Cel mai necunoscut deputat de Bistriţa-Năsăud Mircea Grosaru a murit în urma unui infarct

0
3 Feb 2014 15:32:15
Autor: Bianca Sara Gavrilă
FOTO: enational.ro
FOTO: enational.ro

Deputatul minorităţilor italiene Mircea Grosaru a decedat luni, în jurul prânzului, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, după ce a făcut un infarct. Juristul Mircea Grosaru reprezenta în Parlament Bistriţa-Năsăud, fiind unul dintre cei mai necunoscuţi deputaţi din judeţ.

Mircea Grosaru a murit luni, decesul fiind anunţat de familie. Avocatul avea 62 de ani şi era internat în secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. Potrivit medicilor, Mircea Grosaru a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.


Mircea Grosaru e sucevean, iar profesia sa a fost de jurist. A absolvit patru facultăţi şi are tot atâtea masterate, la care se adaugă şi un doctorat în drept. Până să intre în Parlamentul României a fost director în Prefectura Suceava şi în RA-PPS Bucureşti.

Din anul 2012, suceveanul este deputat de Bistriţa-Năsăud din partea Asociaţiei Italienilor din România, după ce în mandatul trecut i-a reprezentat în Parlament pe locuitorii judeţului Botoşani.

Deputat Mircea Grosaru a ajuns să reprezinte bistriţenii în Parlament cu doar 350 de voturi, majoritatea, 125 fiind obţinute în zona Becleanului. Acesta a apărut o singură dată în faţa celor pe care îi reprezintă, atunci greşind numele judeţului Bistriţa-Năsăud.

În toamna anului trecut, deputatul a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, după ce a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă, angajându-şi soţia în funcţia de consilier în cadrul biroului său parlamentar din Botoşani.


Vă mai recomandăm:

Deputatul incompatibil de Bistriţa-Năsăud a fost ales de 350 de persoane şi nu cunoaşte numele judeţului pe care-l reprezintă

Deputatul de Bistriţa-Năsăud Mircea Grosaru, incompatibil după ce şi-a angajat soţia la cabinetul parlamentar
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările