Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Gimnastele din Bistriţa puse la cură de slăbire de Mihaela Rădulescu au venit din Croaţia cu titlul de campioane mondiale

3
25 May 2015 18:55:16
Autor: Bianca Sara Gavrilă
Adolescentele au fost cele mai bune la „acro dance”, stil care îmbină dansul cu gimnastica FOTO: Anne Antal
Adolescentele au fost cele mai bune la „acro dance”, stil care îmbină dansul cu gimnastica FOTO: Anne Antal

După ce au ieşit din competiţia televizată „Românii au Talent”, cele două gimnaste din Bistriţa, care au uimit cu contorsionările şi cu sincronizarea perfectă, au adus în România titlul de campioane mondiale de la una dintre cele mai importante competiţii de dans, care a adunat în Croaţia în jur de 5000 de dansatori din întreaga lume.

În perioada 20-24 mai în Croaţia, la Porec, s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Dans „Dance Star” 2015, care a reunit peste 5000 de dansatori din întreaga lume care şi-au testat talentele la peste 15 categorii de dans.

Printre concurenţi s-au numărat şi Diamond Duo, grup format din Ştefania Oltean şi Crina Cătinean, două adolescente de 14 ani care au uimit juriul show-ului de televiziune „Românii au Talent” cu un mix de dans, gimnastică şi contorsionism.

Cele două adolescente au participat la două secţiuni: lyrical şi acro dance, stil care îmbină dansul cu gimnastica. Ştefania Oltean a obţinut la categoria Lyrical, unde a participat solo, locul al III-lea, în timp ce la categoria acro dance cele două adolescente s-au clasat pe locul I.

„Ne-am pregătit încă de anul trecut. Cu aceeaşi reprezentaţie am participat în martie la etapa naţională a competiţiei. Două-trei antrenamente pe săptămână am făcut, am avut timp să ne pregătim”, explică antrenoarea Anne Marie Antal.

Ştefania Oltean (stânga), antrenoarea Anne Antal (mijloc), Crina Cătinean (dreapta)

Adolescentele nu vor să părăsească lumea dansului, pregătindu-se pentru a susţine examenul de admitere la liceul de coregrafie din Cluj-Napoca.

Aplaudate pentru performanţă, criticate pentru greutate


Cele două adolescente au participat şi la competiţia televizată „Românii au Talent”, unde au reuşit să ajungă până în semifinale. Bistriţencele au ajuns în atenţia publicului, după ce membra juriului Mihaela Rădulescu, i-a spus Crinei Cătinean că ar trebui să mai slăbească câteva kilograme.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine”, i-a spus Mihaela Rădulescu Crinei la prima etapă. Replica Mihaelei Rădulescu a stârnit critici aprige din partea internauţilor, a psihologilor, a nutriţioniştilor şi chiar şi a colegilor din mass-media.

La semifinală Crina a venit cu 2,5 kilograme mai puţin, lucru observat şi apreciat de Mihaela Răducescu. Cu toate acestea, cele două fete nu au reuşit să obţină voturile necesare pentru a se clasa în finala show-ului.Vă mai recomandăm:

„Românii au talent“. A doua seminfinală a adus Pro TV-ului audienţe de patru ori mai mari faţă de posturile rivale. Cât a slăbit adolescenta criticată de Mihaela

„De la mine ai un NU!“, campania împotriva discriminării inspirată de Mihaela Rădulescu şi „Românii au talent“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

mitrut
25.05.2015, 21:25:14

Ce ti-e si cu juratii astia!

...
25.05.2015, 21:55:43

Felicitari domnisoarelor si doamnei antrenor pentru rezultate, munca si perseverenta.

valeriu topala
26.05.2015, 08:17:42

mihaela radulescu s-au andra ce-au cistigat la viata lor?!de fac parte din juriu,nu ma mai pot uita la semenea emisiuni,unde concurentii sunt pe planul doi iar in fata sunt scosi mascaricii din culise s-au din juriu,pacat.

Modifică Setările