Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Noua Glorie Bistriţa nu va putea fi finanţată din bani publici, spune edilul municipiului

0
20 Oct 2014 19:19:17
Autor: Bianca Sara Gavrilă
Gloria Progresul Bistriţa nu va putea fi finanţată nici anul acesta, anunţă primarul Ovidiu Creţu FOTO: Bianca Sara/Arhivă
Gloria Progresul Bistriţa nu va putea fi finanţată nici anul acesta, anunţă primarul Ovidiu Creţu FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Primarul Ovidiu Creţu a precizat luni la o conferinţă de presă că Gloria Progresul Bistriţa, deşi s-a desprins din fosta Glorie Bistriţa, nu va putea fi finanţată din bani publici nici anul viitor, tocmai pentru că provine dintr-un club în insolvenţă. Pentru ca echipa bistriţeană să poată fi finanţată din bani publici ar fi necesară modificarea a trei acte normative.

Gloria Progresul Bistriţa nu va putea fi finanţată de la bugetul muncipiului nici acum, deşi s-a desprins de falimentara Gloria Bistriţa. Tocmai faptul că provine dintr-un club în insolvenţă ar împiedica finanţarea din bani publici, a explicat luni primarul Ovidiu Creţu.

„Dacă nu ar fi în insolvenţă, la ora actuală s-ar putea finanţa pe legea 350, dar noi  nu am prins pe 350 la începutul anului în program banii ăştia şi trebuie să aşteptăm anul viitor, dar în situaţia în care e Gloria acum nici la anul nu putem finanţa”, a precizat primarul Oviriu Creţu, luni, la o conferinţă de presă.

Nu mai puţin de 3 legi ar trebui modificate, pentru ca Gloria Progresul Bistriţa să poată fi finanţată din bani publici.Vă mai recomandăm:

Un fotbalist de la Gloria Bistriţa s-a ales cu dosar penal după ce beat bine a provocat un accident în faţa poliţiei

Nicolae Manea susţine că mai are de luat de la Gloria Bistriţa 250.000 de euro 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările