Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Ploile încurcă Serbările Bistriţei Medievale

0
25 Jun 2011 11:49:40
Autor: adevarul
Ieri au început Serbările Bistriţei Medievale
Ieri au început Serbările Bistriţei Medievale

Manifestările din cea de-a doua zi a Serbărilor Medievale ar putea fi puse în pericol de vremea nefavorabilă de afară organizatorii mizează totuşi pe faptul că avertizarea de cod galben este până la ora 18.00 şi speră să se oprească ploaia până atunci.

Florin Săsărman, spune că încă e prematur să se gândească la mutarea concertelor din această seară într-o locaţie acoperită. „Avertizarea meteo anunţă vreme rea până la 12.00 cu extindere până la 18.00, dacă nu se schimbă nimic până atunci vom putea ţine concertele pe pietonal aşa cum erau anunţate. Dacă va continua ploaia, atunci Centrul Cultural Municipal ar fi o soluţie pentru cocncerte, dar trebuie să vorbim acolo", spune Săsărman, organizatorul Serbărilor Bistriţei Medievale.

În cursul zilei de astăzi, trebuie să aibă loc o paradă a participanţilor la eveniment, o secentă istorică în jurul orei 18.00 şi mai multe concerte, printer care şi mult aşteptatul recital al Lavinie Raducan&Rromak.

Dispecerul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa spune că nu au primit nicio informare de prelungire a codullui galben. „Deocamdată pentru Bistriţa atenţionarea este până la ora 18.00, nu am primit nicio atenţionare de prelungire", spune reprezentantul ISU.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările