Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Pregătirile primului festival interdisciplinar de cultură alternativă din Bistriţa, pe ultima sută de metri

0
27 Jun 2014 16:45:02
Autor: Bianca Sara Gavrilă
Festivalul se va desfăşura în perioada 18-20 iulie
Festivalul se va desfăşura în perioada 18-20 iulie

Asociaţia Bistriţa Civică a pregătit pentru bistriţeni un festival de basm care va îmbina filmele cu muzica, expoziţiile şi atelierele creative. La festivalul care se va desfăşura în perioada 18-20 iulie sunt invitate cele mai apreciate trupe de rock alternativ, muzică electronică şi jazz din ţară şi nu numai.

Primul festival interdisciplinar de cultură alternativă din Bistriţa este pe ultima sută de metri cu pregătirile. Basm Festival: Bistriţa- Arts& Something More se va întinde pe 3 zile, urmând să se desfăşoare în perioada 18-20 iulie.

Locaţiile unde se va desfăşura festivalul sunt Pietonalul Liviu Rebreanu, Parcul Municipal şi Biserica Evanghelică. Accesul este liber la principalele evenimente, singurele care sunt taxate cu câte 10 lei fiind un concert special ce se va desfăşura în Biserica Evanghelică, precum şi afterparty-urile. De asemenea, accesul la unele proiecţii de film vă va scoate din buzunare 5 lei.

Festivalul va fi animat de unele dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ, muzică electronică şi jazz din România şi din Ungaria. Pe scenă vor urca Tesco Disco, Neo, Şuie Paparude, Robin & The Backstabbers, Fanfara Transilvania, Korai Orom, Aria Urbană, JazzyBIT, Lights Out, Mushroom Story, Baba Dochia, Beat Bang, DJ K-lu, Nuages Quartet şi Satellites.

De asemenea, vor fi proiectate „Bucureşti, unde eşti”, regizat de bistriţeanul Vlad Petri, „Câinele Japonez” şi „Afacerea Tănase”. Vor avea loc şi mai multe expoziţii, printre care „Post-Industrial Stories” şi Hungaromânisme”, dar şi mai multe ateliere creative.

Întreg programul îl puteţi consulta aici.Vă mai recomandăm:
 

Din 5 iulie, Pădurea Schulerwald va fi din nou deschisă pentru bistriţeni. „Reinaugurarea”, în prezenţa celor de la Direcţia 5

Un grup american va susţine un concert de muzică sacră în Biserica Evanghelică. Printre instrumente, 80 de clopoţei

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările