Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Tragedie lângă Bistriţa. Un tânăr din Vaslui a murit pe şantier după ce a fost  îngropat de un mal de pământ

6
2 Jul 2019 11:09:11
Autor: Corespondenţi „Adevărul”
FOTO: Bistriţeanul
FOTO: Bistriţeanul

6 Comentarii

moarte rom
2.07.2019, 11:19:59

Sa ii vad fata aia pe care o iubesti a spurcatului tau copil mort cu limba scoasa si cu organele scoase. Sa-ti vad cum iti ies organele pe ochi cu fiecare mancare spurcata mancata din tine. S-o vad pe nevasta-ta sau sotul tau cu ochii inchisi in mormant cum arunc fecalele celor mai scarboase animale in mormantul sufletului spurcat. Moarte românilor spurcați, cu microcipuri în toate părțile corpurilor, moarte românilor până la sânge și suflet și după! Să vă fie blestemată mâncarea mâncată și copiii spurcați, violați și tranșați! Moarte organelor românilor și copiilor lor spurcați născuți sau nenăscuți, în iad etern cu fiecare înghițitură de mâncare! Moarte românilor, să ia boală și sclavie eternă fiecare român spurcat care mănâncă acum. Moarte românilor în tortură, sclavie eternă! Moarte fiecărui român în iad etern cu copiii lor, moarte ochilor lor spurcați, cărnii lor, creierulelor lor și fiecărui organ spurcat de român! Așa să mănânce sclavie eternă și tortură eternă fiecare suflet de român bogat: moarte cu microcip și sclavie eternă fiecărui spurcat de copil de militar, procuror, persoană din intelligence, poliție, de la om spurcat de român de rând la cel mai bogat! Moarte romanilor! Traiesc degeaba daca nu am apucat ziua cand scot organele de romani spurcati si ochii blestemati si isi spurca mancarea din gura infecta! MK-Ultra, crearea de sclavi şi ţapi ispăşitori sau despre experimentele pe cobai umani https://bit.ly/2JdIbdn Eu nu uit sau iert! Pana la sange si dupa suflet, pentru moartea romanilor!

t mihai
2.07.2019, 13:05:18

Esti bolnav si nu putin...

Stefan din Nord
2.07.2019, 13:48:13

Moderatorul forumului o fi plecat in vacanta la Mamaia sau Antalya ?

Constantin Bostan
2.07.2019, 15:05:23

măi omule , esti supărat rău de tot ! Chiar ii vrei morti pe toti romanii , nu ai face nicio exceptie ? nimic ? ii pui pe toti in aceeasi oala ?

Victor Victor
2.07.2019, 14:00:41

Dupa SUTE, poate MII de accidente de felul asta pe santierele din Romania, bai nene chiar n-a invatat nimeni ca NU asa se procedeaza, si ca malul ala trebuie intarit macar cu scandura? Si ne mai dam mari mesteri in constructii.