Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Un IT-ist şi-a donat aparatul foto pentru imortalizarea câinilor fără stăpân. Pozele ajută patrupedele să găsească o familie

0
29 Sep 2017 13:36:00
Autor: Bianca Sara Gavrilă
Aparatul va fi folosit pentru imortalizarea câinilor fără stăpân FOTO Cristina M.
Aparatul va fi folosit pentru imortalizarea câinilor fără stăpân FOTO Cristina M.

Un IT-ist şi-a donat aparatul foto pentru un scop nobil: imortalizarea câinilor fără stăpân de la adăpostul public, pentru a creşte şansa lor de adoptare. Acesta şi-a schimbat aparatul foto şi a ales să îl doneze pe cel vechi.

Bogdan M., un IT-ist de 32 de ani din Bistriţa şi-a schimbat de curând aparatul foto. Aparatul vechi pe care l-a folosit până acum nu a fost vândut, ci donat. IT-istul a avut o singură condiţie pentru cel la care a ajuns aparatul foto: să îl folosească într-un scop caritabil.

„Eu şi soţia mea suntem voluntari la adăpostul de câini din Bistriţa, din acest motiv am şi cumpărat aparatul foto, pentru a ajuta la promovarea lor, să îşi găsească mai repede o casă, o familie. Noi acum ne-am luat altul şi am zis să vindem aparatul vechi, să îl donăm din suflet pentru a fi folosit într-un scop caritabil”, a explicat bistriţeanul.

Acesta a anunţat faptul că donează un aparat Nikon, cu obiective aferente, pe pagina sa de Facebook. Tot cu ajutorul reţelei de socializare a şi găsit persoana la care ajunge neobişnuita donaţie. Bărbatul a ales persoana care se va bucura de această donaţie evaluând scopul în care va fi folosit. 

Aparatul foto va ajunge la un alt voluntar de la adăpostul de câini din Bistriţa, care, culmea, îl va folosi în acelaşi scop. IT-istul a mai fost contactat de o altă persoană, care dorea să folosească aparatul foto pentru imortalizarea unor campanii umanitare. 

Pe principiul o fotografie face cât o mie de cuvinte, bistriţeanul este convins că imaginile cu căţeii de la adăpostul public îi vor sensibiliza pe iubitorii de animale şi îi vor determina să adopte patrupedele.
Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările