Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

Apelativul „prostituată” i-a adus lui Vadim Tudor o amendă de 3000 de lei. Anca Cârcu a câştigat prima bătălie cu tribunul

0
9 Sep 2013 10:46:52
Autor: Bianca Sara Gavrilă
Dacă Gigi Becali a fost amendat doar cu 600 de lei, Corneliu Vadim Tudor a primit o sancţione în valoare de 3000 de lei FOTO: Adevărul
Dacă Gigi Becali a fost amendat doar cu 600 de lei, Corneliu Vadim Tudor a primit o sancţione în valoare de 3000 de lei FOTO: Adevărul

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a sancţionat pe europarlamentarul Vadim Tudor cu 3000 de lei pentru că a numit-o „prostituată” în repetate rânduri pe fosta candidată la parlamentare Anca Cârcu.


Aflată în proces cu fostul preşedinte al Partidului România Mare, Anca Cârcu a câştigat deja o bătălie, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării amendându-l pe Vadim Tudor cu suma de 3000 de lei pentru injuriile aduse în cadrul mai multor emisiuni TV.

Acuzat că a încercat să o violeze pe bistriţeanca Anca Cârcu, Europarlamentarul s-a dezlănţuit în cadrul unei emisiuni TV şi a spus: „Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezidenţial.(…) Du-te-n m… mă-tii de c…ă!”.

Fosta candidată la europarlamentare nu a stat cu mâinile în sân şi a făcut plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, acţionându-l şi în judecată pe tribun, dar şi publicaţiile acestuia, unde atacurile la adresa bistriţencei au continuat.

Vadim Tudor nu este primul sancţionat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, în urma unor plângeri făcute de Anca Cârcu. Aceeaşi soartă a avut-o şi Gigi Becali, care a fost amendat cu 600 de lei după ce a numit-o pe fosta PRM-istă „matroană de bordel”, „femeie de doi lei” şi „centuristă”.

 

 

Vă mai recomandăm:

Apelativele „centuristă”, „matroană de bordel”, „femeie de doi lei” îl costă pe Gigi Becali 600 de lei

EXCLUSIV Vadim Tudor a minţit cu privire la informările primite de la SRI. Instituţia dezminte într-un document oficial


Fosta candidată la parlamentare Anca Cârcu a picat Bac-ul a doua oară. De vină este sistemul „neperformant şi prăfuit”

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările