Bistriţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Primarul din Sângeorz-Băi şi-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce îi aplică o corecţie umilitoare. Imaginile, armă de campanie

100
16 Sep 2020 19:35:39
Autor: Andrei Brînduşescu
Captură Facebook
Captură Facebook

Primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, şi-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică, filmând întregul moment umilitor pentru adolescentă.

O filmare realizată de primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a intrat în posesia celor de la Ştiri de Bistriţa, imaginile surprinse fiind greu de imaginat pentru secolul în care trăim. În videoclip, Ogâgău îşi ceartă fata, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, spunându-i să repete diferite fraze.

„Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” sunt lucrurile pe care Ogâgău vrea ca fiica sa să le rostească în timp ce este filmată.

„Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, mai bine câte-o lecţie dinasta”

Primarul din Sîngeorz-Băi susţine că videoclipul surprinde o problemă de familie şi că este dreptul său să îşi disciplineze copiii în ce fel doreşte. Contactat de Ştiri de Bistriţa, el a declarat:

„Eu îţi spun cum îi, tu îţi extragi de aici ce vrei şi cum vrei, că m-am săturat... Am fost astă iarnă la schii cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieşită din duş, dezbrăcată şi cu părul ud, şi am pus-o la colţ, la perete, şi am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut şi nu ştiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare îşi apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari şi de şmecheri, mai bine câte-o lecţie dinasta”.

Ogâgău a continuat să reacţioneze şi pe pagina sa de Facebook, acuzându-i pe cei de la PSD că folosesc videoclipul pentru a face campanie electorală.

„Cum s-a intrat în posesia acestui video, nu mai contează. Însă de aici şi până la a folosi tocmai în campanie electorală fimuleţe personale, private, denotă faptul că sunteţi disperaţi şi folosiţi cele mai josnice metode pentru a manipula cetăţenii, metode marca PSD, dragii mei. Să m-apuc şi eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal?! Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele?! Cu ce v-a greşit ea?” este doar o parte din mesajul postat de primar pe reţeaua de socializare.

”Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, a adăugat Ogâgău.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Marian Petrescu
16.09.2020, 19:46:01

Un gunoi..sper sa se sesizeze politia si protectia copilului.

+10 (20 voturi)
Ludwig
16.09.2020, 20:07:56

Parca mai bine ca la Norvegieni cu institutia Bernavernet,...iti i-a copilul si tu te duci la parnaie...

-1 (19 voturi)
bubulak
16.09.2020, 19:51:18

goana ta dupa bani functii si lipsa de educatie etc a adus-o pe fica-ta in postura asta. ca parinti ati gresit pe undeva + vremurile + genele. dar sa o pui la cazne in halu asta oare cum ar fi sa fii si tu pus la fel daca gresesti? lasa pesedeul vezi-ti de ale tale... lasa vrajelile jmechere RUSINE ca te crezi LIBERAL aici nu e vorba de nici o politică e vorba de impotenta ta in a educa o ființă. pacat ca tactu nu te-a disciplinat cu bata

+8 (8 voturi)
Mihai Tarnopol
16.09.2020, 20:04:55

Probabil e penticot, aia isi mai disciplineaza copiii asa... In zona Bistritei sunt multi fundamentalisti religiosi neoprotestanti.

-7 (15 voturi)
Pontus Euxinus
16.09.2020, 20:06:06

Copiii de azi nu au pic de respect, au 1001 de asa zise drepturi, insa nu au obligatii . Obligatiile le au doar parintii, nu ? Daca parintii vor sa le dea o bataie la fund , atunci cheama militia si protectia copilului. Astia iti iau copilul , il dau la straini, si acolo fac ce vor ei, ca pe starini nu-i doare nici in cot daca copilul tau se drogheaza sau se prostitueaza. Asa ca la 18 ani ajung niste rebuturi, din cauza statului, a societattii care impiedica parintii sa le dea educatie. Vedeti ce se intampla si in Finlanda , unde statul iti rapeste copilul si interzice parintilor sa intre in contact cu ei.

-8 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările