Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Botoşani: Bărbat care plecase de acasă fără a mai reveni, găsit de echipele de căutare cu ajutorul unui câine poliţist

0
7 Sep 2019 15:30:07
Autor: News.ro

Un bărbat de 76 de ani din judeţul Botoşani, care plecase de acasă fără a mai reveni, a fost găsit de poliţişti şi voluntari cu ajutorul unui câine poliţist, care a indicat o râpă unde se afla bărbatul. Acesta era conştient, dar confuz, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit Poliţiei Judeţene Botoşani, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi au fost sesizaţi, joi, în jurul orei 22.00, despre faptul că un bărbat de 76 de ani, din localitatea Frumuşica, a plecat în cursul zilei de acasă şi nu s-a mai întors. 
 
Ca urmare, s-au constituit echipe de căutare, formate din poliţişti si voluntari, care au făcut scotociri pe o rază de 20 de kilometri. Căutările s-au desfăşurat în noaptea de joi spre vineri, iar dimineaţa poliţiştilor şi voluntarilor li s-a alăturat câinele poliţist Mara, femelă de ciobănesc german, calificată pentru urmă miros uman. 
 
Căutările au continuat pe teren accidentat cu vegetaţie spinoasă, până în jurul orei 12:00, când Mara s-a aşezat lângă o râpă şi a lătrat, semnalând că a fost găsită victima.
 
Locul în care a fost găsit bărbatul se afla la o distanţă de 3 kilometri faţă de locuinţa sa. Acesta era conştient, dar confuz, nu ştia unde se afla, declarând că a încercat să iasă din zona aceea de teren accidentat, însă nu a mai reuşit. 
 
Bătrânul este în afara oricărui pericol, fiind transportat la spital pentru a-i fi evaluată starea, iar ulterior, preluat de către familie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii