articolul anterior articolul urmator

FOTO Cel mai important centru religios din nordul extrem al Moldovei. Locul în care mii de oameni vin să se roage la icoana făcătoare de minuni

9
8 Sep 2016 20:41:20
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Mii de credincioşi s-au adunat la Vorona pentru a se ruga icoanei făcătoare de minuni FOTO Cosmin Zamfirache
Mii de credincioşi s-au adunat la Vorona pentru a se ruga icoanei făcătoare de minuni FOTO Cosmin Zamfirache

9 Comentarii

Paun Al
8.09.2016, 21:27:46

Este corect moral , etic ... ca preotii sa indoctrineze enoriasii ca pe baza de rugaciuni, de icoane , de moaste , de morminte ... poti obtine indeplinirea dorintelor ? De asta ne-a creat Dumnezeu , sa-l veneram si sa ne rugam icoanelor , moastelor ... ? O zona cu atatia rugatori este cea mai saraca , subdezvoltata ... din UE... Si atunci unde se vad roadele ?

+1 (5 voturi)
Radu Mircea
8.09.2016, 23:27:45

# Paun Al Culmea prostiei in secolul XXl . Sa faci coada la icoana ASTAZI , cind poti sa te inchini la ea si sa o giugilesti tot anul in biserica . Domnu' Paun , vedeti sa nu stirniti minia icoanei , ca se zice ca este cu totul si cu totul speciala : '' este o icoana veche care nu refuza nicio rugaminte si face minuni '' . Reclama mai desantata ca asta n-am auzit nici la tigaia minune . Ar cam trebui sa curga lapte si miere pe santuri in Moldova daca au asa minunatie care sa le faca toate poftele , dar in schimb observ ca mai au putin si moldovenii vor muri de foame cu icoana in brate .

+2 (2 voturi)
Sorin Barbul
8.09.2016, 21:31:31

Mamă! Iar pupăm moaște și icoane. Și dacă la urmă se dau și niște sarmale e perfect!

+3 (5 voturi)
Gligore Ionut
8.09.2016, 23:01:04

Daca s-ar impozita veniturile BORam avea buget excedentar cu siguranta.

+4 (4 voturi)
Ionut Ion
8.09.2016, 23:37:18

IPS Ioan mitropolitul Banatului a cumparat o casa pe care a donat-o unei familii nevoiase. Stirea asta circula pe mai multe site-uri , dar pe Adevarul binenteles ca nu apare caci lumea nu tre sa stie ca Biserica face si fapte bune. De cretinii care jignesc la orice articol religios ortodox( caci de alte culte nu se pomeneste nimic) nu ai ce sa le mai zici, atata mintea dupa cum posteaza. Iar adminul nu sterge postarile jignitoare la credinta oamenilor cu toate ca este lege data in acest sens.

-1 (3 voturi)