Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Iubirea face victime la Botoşani. Doi tineri au încercat să se sinucidă fiindcă au fost părăsiţi de iubite. Unul şi-a dat foc iar celălalt şi-a tăiat venele

0
2 Feb 2016 13:44:32
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Doi tineri au încercat în ultimele zile să se sinucidă din iubire FOTO arhiva adevarul
Doi tineri au încercat în ultimele zile să se sinucidă din iubire FOTO arhiva adevarul

Doi tineri au ajuns la spital în ultimele trei zile, după ce au încercat să se sinucidă din dragoste. Ambii sunt din mediul rural iar metodele alese au fost deosebit de brutale. Unul dintre aceştia şi-a tăiat venele iar celălalt şi-a dat foc.

Iubirea face victime la Botoşani. Vremea primăvăratică dar şi apropierea sărbătorilor dedicate îndrăgostiţilor au început să ”ascută” depresiile în rândul adolescenţilor. 

În ultimele trei zile la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean ”Mavromati” au ajuns cu ambulanţa doi tineri care au vrut să-şi pună capăt zilelor fiind dezamăgiţi în dragoste.

Şi-a dat foc în ogradă

Primul ajuns de urgenţă la spital a fost un tânăr de 26 de ani din localitatea Ştiubieni. Acesta tocmai s-a despărţit de iubita sa şi a recurs la un gest extrem din cauza tristeţii. 

După ce a văzut că fata nu mai vrea să se împace cu el, a luat o sticlă de benzină şi-a turnat-o în cap şi s-a autoincendiat. Speriat de flăcări dar şi de durerea îngrozitoare a reuşit să se stingă. Cu toate acestea a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului. Medicii spun că are nevoie de îngrijiri medicale şi chiar de intervenţii chirurgicale.

Dezamăgit în dragoste

Al doilea tânăr a ajuns în această dimineaţă la spital. Adolescentul are 17 ani şi este din localitatea Dimăcheni. S-a certat rău cu iubita, s-a îmbătat şi cu un cuţit şi-a tăiat venele. A fost adus la spital şi a primit îngrijiri medicale.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Misterul morţii lui Gheorghe I. Brătianu. A fost sinucidere sau crimă atroce comisă de comunişti în închisoarea de la Sighet

Drogul care transformă consumatorii în zombie a ajuns în România. Americanii sunt disperaţi: „E ca otrava de şobolani”
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii