Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Jaf demn de cascadorii râsului. O fată de la ţară a vrut să-şi tâlhărească vecina cum a văzut în filme. Totul a mers însă pe dos

3
18 Jan 2016 17:13:59
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Tânăra a fost arestată după ce vecina a depus o plângere penală FOTO ziartarguneamt.ro
Tânăra a fost arestată după ce vecina a depus o plângere penală FOTO ziartarguneamt.ro

O tânără de la ţară, din judeţul Botoşani, a vrut să-şi tâlhărească vecina, care a primit bani de la soţul plecat la muncă-n Italia. A intrat peste ea cu un fes tras pe faţă şi cu un cuţit. Ceea ce a urmat însă este demn de cascadorii râsului.

O tânără de 28 de ani din localitatea Coşula, judeţul Botoşani, a ajuns de râsul satului, după ce a încercat să-şi jefuiască vecina ca-n filme. Simona P., o tânără din Coşula, a rămas fără bani. 

În aceeaşi zi, stând de vorbă cu vecina, a aflat că aceasta primise 350 de euro de la bărbatul plecat la muncă-n străinătate. S-a gândit să-i ia toţi banii. 

A pus la punct şi un plan de atac aşa cum a văzut în filme. A luat un fes, a dat două găuri în dreptul ochilor şi, înarmată cu un cuţit, s-a dus la vecină. Ceea ce a urmat însă, este demn de cascadorii râsului.

Tâlhărie eşuată în hohote de râs

Tânăra cu fesul tras pe ochi a intrat rapid în casa vecinei şi a început să o ameninţe cu lama cuţitului. Femeia pusă la zid nu s-a pierdut cu firea. Ajutată şi de fiul de 13 ani, femeia agresată reuşeşte să distragă atenţia vecinei venită să o tâlhărească şi îi smulge fesul de pe cap.

Deconspirată femeia a aruncat cuţitul şi a luat-o la fugă. Se presupune că săteanca a reuşit să-şi demaşte agresoarea atât de repede fiindcă fesul îi provoca mâncărimi pe faţă, iar infractoarea de ocazie nu mai era atentă la ce se întâmpla în jurul său. 

A rămas cu ruşinea, dar şi cu cătuşe la mâini

Deşi atacul a fost mai mult hilar, vecina ameninţată de săteanca cu fesul pe faţă s-a dus la Poliţie şi a depus o plângere. În timp ce venea de la Poliţie, femeia a fost abordată din nou de Simona P. care rămasă fără cagulă o implora să o ierte. După ce a aflat că este prea târziu, Simona P. a început să o ameninţe, spunându-i că o va urmări pas cu pas. Cert este că poliţiştii au arestat-o preventiv, iar la începutul acestei săptămâni au trimis-o în judecată pentru tentativă de tâlhărie.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Poliţia cere ajutorul cetăţenilor. Un tâlhar periculos este căutat în Capitală

Tâlhărit de un bărbat băut. Agresorul şi-a bătut victima şi i-a furat sticlele cu vin
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Utilizator Adevărul
18.01.2016, 18:24:29

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Foangă
18.01.2016, 18:35:55

Moldova e rasul lumii.

0 (2 voturi)
ThePornster.com
19.01.2016, 04:32:01

Planeta Moldova. PUNCT.

-1 (1 vot)
Modifică Setările