Botoşani

articolul anterior articolul urmator

O nouă amânare pentru inaugurarea mall-ului la Botoşani

0
11 Jan 2013 11:32:27
Autor: Elena Isac
Uvertura Mall Botoşani: foto Adevărul
Uvertura Mall Botoşani: foto Adevărul

Lucrările la clădirea de 6000 de m.p au început în anul 2007 şi trebuiau finalizate în decembrie 2009. Mall-ul urma să fie inaugurat la ărbătorile  de iarnă. Acum, responsabilii au anunţat un nou termen pentru luna martie a acestui an.

Lucrările sunt terminate şi urmează să se mai facă mici finisaje. 75% din spaţii au fost deja închiriate agenţilor economici. 

Uvertura Mall, construit în centrul oraşului Botoşani, pe o suprafaţă totală de 32.000 de m.p, aparţine omului de afaceri ieşean, Dănuţ Prisecariu. 

Pe site-ul oficial al companiei se anunţă că mall-ul va fi inaugurat în luna martie. Clădirea  este desfăşurată pe şase nivele, subsol, parter şi patru etaje, şi deţine cea mai mare parcare din oraş cu 270 de locuri, dispuse suprateran, etajat pe şase nivele. 

Agenţii economici vor putea închiria spaţii comerciale cu o suprafaţă totală de 15 000 mp.  Brand-uri consacrate sunt aşteptate la Botoşani. Mall-ul va avea primul food court din oraş, un club de bowling unic în zonă, spaţii de joacă, baruri, cafenele, gelaterie, biliard şi casino.

Investiţia totală se ridică la 30 de milioane de euro şi este cea mai mare din Botoşani. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările