Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Profesor acuzat că a violat o elevă de 15 ani. Adolescenta este în stare de şoc, nu vorbeşte şi nu mai vrea să iasă din casă

10
11 Sep 2018 17:31:18
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Tânăra susţine că a fost violată de profesorul de sport FOTO cugetliber.ro
Tânăra susţine că a fost violată de profesorul de sport FOTO cugetliber.ro

Un profesor de la Liceul Sportiv din Botoşani este acuzat că a violat o elevă de 15 ani într-o pădure de la marginea oraşului. Tânăra n-a spus nimic părinţilor şi din cauza şocului abia dacă mai vorbeşte. S-a confesat unui psiholog şi a fost depusă şi o plângere la Poliţie.

O tânără de 15 ani acuză un profesor de sport că a violat-o în urmă cu o săptămână. Eleva a suferit un şoc puternic şi se află în consiliere psihologică. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru viol şi investighează cazul. Profesorul se află în concediu fără plată.

Violată la marginea oraşului
 
Incidentul reclamat ar fi avut loc în urmă cu o săptămână. Tânăra de 15 ani, după ce a terminat în această vară clasa a IX-a la Liceul Sportiv din municipiul Botoşani şi-a dorit să se transfere la un alt liceu. Motivele nu sunt însă cunoscute. I-a fost aprobat iniţial transferul către un colegiu tehnic din oraş.
 
Transferul n-a fost posibil fiindcă nu erau locuri la respectivul liceu. Părinţii fetei care a decis să renunţe la Liceul Sportiv au găsit însă locuri la un alt liceu din Botoşani. A doua oară, aşa cum arată publicaţia Monitorul de Botoşani, fata nu a mai primit o nouă adeverinţă cu situaţia şcolară, necesară transferului. În aceste condiţii, mama fetei a apelat la o cunoştinţă de la Liceul Sportiv. Mai precis, la unul dintre profesorii de sport.
 
Acesta s-ar fi întâlnit cu tânăra şi ar fi încercat să o convingă să rămână la Liceul Sportiv, la secţia de atletism, acolo unde făcuse şi clasa a IX-a. S-ar fi oferit apoi să o ducă acasă cu maşina, dar în schimb ar fi dus-o în apropierea pădurii Rediu, la marginea municipiului Botoşani, unde ar fi violat-o. Profesorul de sport ar fi căsătorit şi are o experienţă de peste 15 ani la catedră. 
 
Tânără de 15 ani, traumatizată
 
Potrivit apropiaţilor, adolescenta nu spus nimic părinţilor. Tânăra a suferit un şoc şi, în momentul de faţă, nu mai vorbeşte cu nimeni. S-a confesat însă unui psiholog, iar părinţii fetei au anunţat Poliţia. ”Se efectuează activităţi investigative specifice sub aspectul comiterii infracţiunii de viol în vederea luării măsurilor legale”, precizează Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani, pentru monitorulbt.ro.
 
Eleva de 15 ani a intrat în atenţia psihologilor de la DGASPC. Părinţii spun că adolescenta a suferit o traumă majoră, refuzând să mai iasă din cameră şi să vorbească. Profesorul de sport se află concediu şi nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile.
 
Vă mai recomandăm:
 
Un brăilean a încălcat ordinul de protecţie care îl obliga să stea departe de nevastă, aplicându-i şi o corecţie fizică
 
VIDEO Bărbat lovit cu brutalitate de un adolescent în plină stradă. Imaginile incredibile au fost filmate la Bacău

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Mihai Popescu
11.09.2018, 18:35:37

Daca este vinovat proful atunci trebuie castrat chimic si bagat la bulau !

+2 (2 voturi)
Ovidiu Olariu
11.09.2018, 20:25:05

Afara cu gunoiul acesta din invatamant, fara sa mai aiba vreodata posibilitatea de a reveni la catedra ! Pasul urmator: trimiterea lui la inchisoare, pe baza unei sentinte judecatoresti prin care sa i se dea maximum-ul de ani prevazut pentru viol de legislatia in vigoare !

+2 (2 voturi)
Adrian Foangă
11.09.2018, 19:53:06

Romania pitoreasca, profesorii violeaza eleve la padure, in natura.

+2 (2 voturi)
Gicu Gicu
11.09.2018, 21:35:16

Legislatie? ce legislatie. Dragnea cauta sa isi salveze pielea lui, nu mai are timp sa bage alti infractori la bulau

+1 (1 vot)
arogantu
11.09.2018, 23:47:07

Famelia traditionala in actiune .....

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)