Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Revelion în stradă la Botoşani. Mii de botoşăneni au petrecut în noaptea dintre ani cu dansuri, muzică şi artificii

0
1 Jan 2016 13:43:05
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Mii de botoşăneni au petrecut în stradă în noaptea dintre ani FOTO Cosmin Zamfirache
Mii de botoşăneni au petrecut în stradă în noaptea dintre ani FOTO Cosmin Zamfirache

Deşi a fost un frig cumplit, peste 4000 de botoşăneni au ales să petreacă noaptea dintre ani în stradă. În faţa Primăriei au avut parte de muzică, dansuri fierbinţi şi mai ales de focuri de artificii.

Şi în acest an Primăria municipiului Botoşani a organizat un Revelion în aer liber pentru botoşăneni. A fost amenajată o scenă în Piaţa Revoluţiei, adică aproape de sediul Primăriei şi în agora oraşului. 
Gelu Graur Band FOTO Cosmin Zamfirache
 
Distracţia a început puţin după ora 20.00 cu muzică populară şi mai apoi cu rock, atmosfera fiind încinsă de Gelu Graur Band. Deşi a fost un frig de îngheţau pietrele cu temeperaturi de aproape -13 de grade, mulţimea s-a înghesuit în faţa scenei şi a petrecut.
 
Mult dans, artişi şi focuri de artificii
 
Odată cu ora 23.00 a urcat pe scenă şi Alex Velea în faţa a peste 4000 de botoşăneni, care deja şi-au făcut încălzirea dansând muzică populară cu sticlele de şampanie în mâini. După un recitalul lui Velea cu hit-urile sale binecunoscute a urcat pe scenă şi Andreea Bănică, cu două dansatoare care au coborât până la public şi au făcut atmosferă. Alex Velea a făcut atmosferă la Botoşani FOTO Cosmin Zamfirache
 
Miezul nopţii şi numărătoarea inversă a adus o pauză pentru artişti. A urmat un foc de artificii spectaculos lansat din preajma Primăriei. S-a dansat, s-au ciocnit pahare, s-a băut direct din sticlele de şampanie şi s-au făcut urări în plină stradă. 
Nu au lipsit nici artificiile FOTO Cosmin Zamfirache
 
Spectacolul s-a încheiat cu evoluţia Francescăi, botoşănenanca care s-a lansat la X Factor. În jurul orei 1.00, lumea deja pleca către casă, pentru a continua petrecerea.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
Peste 12.000 de oameni au întâmpinat noul an în piaţa Vasile Lupu din Orhei
 
FOTO VIDEO Cum a fost Revelionul în stradă de la Ploieşti. Câteva mii de oameni au venit la concerte şi focurile de artificii
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii