Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Tânără de 24 de ani, răpusă de COVID-19. A murit la o lună după ce a născut

4
28 Oct 2021 09:36:49
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Tânăra a stat o lună  pe secţia de Terapie Intensivă FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
Tânăra a stat o lună  pe secţia de Terapie Intensivă FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

O tânără de 24 de ani din  Botoşani a murit de COVID-19 la o lună după ce a născut. Tânăra a fost diagnosticată cu bronhopneumonie şi avea plămânii afectaţi în proporţie de 70%. Copilul este sănătos.

Sfârşit tragic pentru o tânără mamă, de numai 24 de ani, din judeţul Botoşani. Tânăra era însărcinată şi a ajuns la finele lunii septembrie la Maternitate pentru a naşte. Aici a fost testată şi depistată pozitiv la SARS-COV 2. După ce a născut, o fetiţă, botoşăneanca a început să se simtă rău. A fost diagnosticată cu bronhopneumonie cauzată de COVID 19.

 Având în vedere că avea plămânii afectaţi în proporţie de aproape 70%, femeia a fost transferată pe Terapie Intensivă şi intubată. După o lună de la primirea diagnosticului tânăra a decedat în ciuda eforturilor medicilor. 

Copilul s-a născut prematur dar este în stare bună. Tânăra mamă, conform botosaninews.ro, nu era vaccinată. În ultimele 24 de ore, au mai fost înregistrate, pe lângă acest caz, încă 11 decese în judeţul Botoşani.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
Moldova înregistrează 1.826 cazuri noi de COVID-19
 
Târgujiancă de 53 de ani vaccinată cu prima doză, decedată de COVID-19

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

merke jula
28.10.2021, 09:45:42

ati asasinat-o cu prostia voastra. in alta tara avea zile. plămânii afectaţi în proporţie de 70%=3 zile problema rezolvata daca stii ce sa faci. normal ca daca inca esti in RO, esti incapabil sa stii ce sa faci.

-1 (3 voturi)
MV R.
28.10.2021, 10:14:06

merke jula,haideți,explicați dvs.ce NU au făcut niște medici la care nefericita s-a dus când plămânii ei erau afectați peste 70%? Că Favipiravirul este teratogen(mai știți ce e un teratom?că nu e o plantă...),ivermectina-asta mai lipsea,să facă praf ficatul... Deci?Haideți,spuneți-ne ce trebuia făcut!

+8 (8 voturi)
Ovidiu Olariu
28.10.2021, 11:15:59

merke jula, A mai apārut incā un "specialist" in Covid-19 ! Este celebrul virusolog si epidemiolog merke jula ! Are loc o tragedie, in Botosani: o tânarā mamā, de 24 ani, nevaccinatā, moare de Covid. Diagnosticatā cu o formā severā de Covid, tânāra avea plāmânii afectati in proportie de 70%. Desi s-au depus eforturi pentru salvarea vietii ei, Covidul si bronhopneumonia au ucis-o dupā o lunā. Cine este de vinā pentru aceastā tragedie ? Faptul ca nu era vaccinatā este considerat irelevant de marele "specialist" merke, mentionat mai sus ! NU, pentru el este limpede, Nu este de vinā afectarea pulmonarā in proportie de 70 %, nu Covidul este vinovat, vina nu se regaseste nici in faptul cā tânāra nu era nevaccinatā ! Si, totusi, cine se fac vinovati cā a avut loc aceastā tragedie ? "Dacā stii ce sā faci"-afirmā merke jula- in 3 zile este "problema rezolvatā" ! Dar, dacā, "inca esti in RO, esti incapabil sa stii ce sa faci" ! Adicā, medicii sunt de vinā ! Trecem peste faptul cā, dupā "opinia" acestui individ, apartinānd clasei selecte a pitecantropilor, tara este de vinā ! Încā odatā, suntem in situatia sā luām notā de neputinta mentalā si de sārācia intelectualā a unor indivizi ! In acest fel, iatā, se manifestā, imbecilitatea si prostia unor indvizi, care sunt incapabili sā aprecieze efortul unor medici, al acelor doctori, care, zi de zi, se zbat pentru salvarea vietii unor oameni bolnavi, greu incercati de soartā ! Iatā, asistām, din nou, la felul in care se manifestā trogloditismul in societatea noastrā, desconsiderarea profesionalā a unui intreg corp medical ! Iatā, cum are loc jignirea si umilirea, in corpore, a oamenilor in halate albe, Dacā asa stau lucrurile, atunci nu mai este loc de dubii. Lucrurile sunt clare ! Sā-i infierām pe medici si sā-i acordām aplauze si tot respectul nostru tovarāsului merke jula ! Meritā !

+9 (9 voturi)
Chad Young
28.10.2021, 16:12:58

Asa cum v-am obisnuit, un grafic live al postarilor antivacciniste de astazi, pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Nu de alta, dar ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum. Aceste minciuni antivaxx sunt postate in foc continuu, peste tot pe forumuri, Facebook si alte platforme social media. Interesant cum volumul postarilor antivaccin este in scadere de cand acest raport este live, si conturile postacvilor antivaxx sunt sterse intr-o proportie mai mare. Si nu, acest post nu este spam: este o campanie de constientizare.

Modifică Setările