Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Trafic cu droguri în Penitenciarul Botoşani. Un puşcăriaş vindea cannabis celorlalţi deţinuţi

0
16 May 2014 15:26:30
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Penitenciarul Botoşani FOTO gazetabt.ro
Penitenciarul Botoşani FOTO gazetabt.ro

Un botoşănean închis în Penitenciarul Botoşani pentru trafic de droguri a ajuns să îşi practice meseria şi după gratii. Primea substanţe halucinogene din afara puşcăriei ascunse în obiectele din pachete. A fost condamnat din nou pentru trafic, împreună cu cel care îi furniza ”marfa”.

Doi fraţi din Botoşani, Ilie Răzvan C. de 25 de ani şi Claudiu Ionuţ. C de 23 de ani au fost condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Suceava la doi ani şi şase luni de închisoare pentru trafic de droguri. Ilie Răzvan C. se afla închis în Penitenciarul Botoşani în 2010, unde era închis pentru trafic cu ţigări din Republica Moldova. 

Aici şi-a reluat însă vechile metehne. A reînceput chiar şi după gratii, în rândul puşcăriaşilor să facă trafic. De data aceasta la alt nivel. Vindea deţinuţilor care reuşeau să facă rost de bani, droguri. 

În principal era vorba de cannabis. ”Marfa„ o primea din afara puşcăriei, dosită de fratele acestuia Claudiu Ionuţ în tot felul de obiecte pe care i le aducea ca pachet la vorbitor. 

La un control gardienii au găsit în camera lui Ilie Răzvan din Penitenciar, dosită printre lucruri o punguţă cu 23 de grame de cannabis. După interogatoriu oamenii legii au răscolit şi casa lui Claudiu Ionuţ C. unde au găsit 8,5 grame de cannabis pe care acesta se pregătea să i le trimită fratelui său în Penitenciar. După ce au fost judecaţi, cei doi fraţi se vor reîntâlni în Penitenciarul Botoşani.
 
citiţi şi:
 
Traficanţi de droguri, condamnaţi de Tribunalul Dolj să muncească la spaţii verzi
Joint-uri made in Coţusca. Un botoşănean îşi petrecea vacanţele cultivând şi fumând canabis pe imaşul satului
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările