Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Un bărbat din Botoşani a ajuns la Urgenţe cu un borcan în fund. Cu un an în urmă acesta s-a prezentat cu un pahar de sticlă

26
22 May 2020 18:56:21
Autor: George-Andrei Cristescu
Bărbatul a dezvăluit că a vrut să scape de o mâncărime FOTO Calin Gavrilas
Bărbatul a dezvăluit că a vrut să scape de o mâncărime FOTO Calin Gavrilas

Vrând să scape de o mâncărime, un bărbat din Suceava  a ajuns la Urgenţe cu un borcan în fund. Potrivit unei publicaţii locale, pe aceeaşi dată anul trecut, bărbatul ajungea tot la Urgenţe dintr-un motiv asemănător: un pahar din sticlă.

Potrivit cadrelor medicale citate de monitorulbt.ro, acestea nici nu şi-au reamintit de pacient până ce bărbatul a dezvăluit „dezinvolt, de pe targă”, despre cine este vorba.
 
„Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla”, a afirmat un cadru medical din UPU-SMURD, citat de monitorulbt.
 
La aceeaşi dată, anul trecut, publicaţiile locale prezentau cazul unui bărbat de 52 de ani din Botoşani care a ajuns la spital cu o ambulanţă acuzând că are o sângerare la nivelul anusului, La consult, medicii au aflat de la pacient că motivul sângerării ar fi fost un pahar de sticlă. „Iniţial am crezut că glumeşte. La o examinare sumară se putea vedea că este vorba de un corp străin, însă nu am crezut că ar fi chiar un pahar. A fost trimis la o radiografie, iar rezultatul ne-a lăsat mască pe toţi. Era un pahar cu gura în jos”, a declarat un medin din cadrul UPU în urmă cu un an, pentru monitorulbt..

În cele din urmă borcanul a fost scos pe cale chirurgicală, medicii precizând că situaţia a fost una extrem de periculoasă. Medicii au mai dezvăluit şi că bărbatul nu a prezentat cu exactitate motivul pentru care a recurs la acest gest, spunând doar că avea o mâncărime şi o usturime de care încerca să scape.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

Herr Hoher
22.05.2020, 19:01:04

Eterna si surprinzatoarea Maldava.

0 (8 voturi)
Stefan din Nord
22.05.2020, 19:02:48

Data viitoare se va prezenta la urgente cu o lubenita in rect Astea doua au fost doar pentru calibrare asa de incalzire . Acum serios ,se impune urgent un test psihiatric . Pentru ca Unde nu-i cap , vai de c....

+4 (4 voturi)
Codruta=Tepes
22.05.2020, 19:09:51

@Stefan din Nord Se pare ca are alte preferinte deci va fi o damigeana, desi varianta bio propusa de tine macar i-ar fi mai putin riscanta.

+3 (3 voturi)
Bogdan Liviu
22.05.2020, 19:21:29

pe bune ?!?!?! incearca bre cu o cisterna : macar intri in cartea recordurilor ...

Fiesta
22.05.2020, 19:31:02

Te pui cu placerile omului?!

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările