Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Un poliţist a vrut să se sinucidă de Ziua Îndrăgostiţilor. Bărbatul se află în stare gravă la spital după ce a băut un litru de clor

0
15 Feb 2015 11:44:46
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Poliţistul botoşănean a ajuns la spital în stare gravă FOTO botosaneanul.ro
Poliţistul botoşănean a ajuns la spital în stare gravă FOTO botosaneanul.ro

Un poliţist botoşănean a vrut să-şi pună capăt zilelor chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Se pare că acesta nu mai suporta certurile cu soţia şi a băut clor într-un moment de disperare. A ajuns cu o ambulanţă la spital. Cazul nu a fost singular, o botoşăneancă tot din cauza neînţelegerilor din familie a vrut să se sinucidă.

Ziua Îndrăgostiţilor a fost un moment de tristeţe pentru mulţi botoşăneni. Este vorba de cei care nu se mai înţeleg cu partenerii. Mai mult decât atât Valentine’s Day a venit la Botoşani cu două tentative de suicid, bineînţeles din dragoste.
 
Poliţistul supărat pe nevastă
 
Sâmbătă la prânz, un echipaj de ambulanţă a fost solicitat în municipiul Botoşani pentru un caz de suicid. La spital a fost adus în stare gravă un bărbat care a înghiţit voluntar un litru de clor, dornic să încheie socotelile cu viaţa. 
 
S-a dovedit că botoşăneanul care a încercat să-şi i-a zilele, este defapt poliţist la Biroul de Investigaţii Criminale din Botoşani şi ar fi vrut să moară după o ceartă cumplită cu nevasta, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Botoşăneanul se află internat la spital, iar colegii de muncă ai acestuia urmează să investigheze cazul.
 
Sătulă de neînţelegeri
 
În aceeaşi zi, de această dată însă în satul Joldeşti din comuna Vorona, o femeie de 61 de ani a înghiţit un pumn de pastile. Femeia a vrut să se sinucidă fiindcă nu se mai înşelegea cu soţul şi dorea să scape de scandaluri. Tocmai soţul a chemat ambulanţa, medicii salvându-i viaţa botoşănencei, după o spălătură gastrică. Dealtfel femeia a fost trimisă şi la psihiatrie.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
A vrut să se arunce de pe un stâlp. Poliţiştii l-au convins să se dea jos şi l-au dus la spital
 
Un tânăr din judeţul Vaslui, în stare gravă după ce şi-a dat foc în faţa unui bar
 
Tentativă de sinucidere din dragoste: o adolescentă şi-a pus ştreangul de un pom
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările