Brăila

articolul anterior articolul urmator

În toate comunele brăilene există cel puţin un medic de familie

0
27 Aug 2015 11:12:12
Autor: Florentin Coman
FOTO adevarul.ro
FOTO adevarul.ro

Criza de medici nu se face simţită în mediul rural brăilean, unde toate cabinetele au contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Preşedintele director general al CJAS Brăila, Camelia Nedelcu, a declarat că în toate în mediul rural brăilean activează 47 de medici de familie, care acoperă toate Unităţile Administrativ Teritoriale din judeţ.

Persoanele înscrise pe listele medicilor de familie beneficiază de o serie de servicii medicale, printre care: controale preventive, servicii medicale curative, tratamente, manevre de mică chirurgie, prescriere de medicamente, recomandări sau bilete de trimitere pentru investigaţii paraclinice, consultaţii de specialitate în ambulatoriu sau asistenţă medicală la domiciliu.

Cei care nu sunt înscrişi pe listele medicilor de familie, cât şi cei care doresc să îşi schimbe medicul, pot face acest lucru pe baza unei cereri de înscriere sau de transfer, după caz. Poate fi folosit şi cardul de sănătate, cererea fiind adresată medicului de familie la care doresc să se înscrie.

  Cititi si

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările