Brăila

articolul anterior articolul urmator

Şmecherul cu Audi care a răpit de pe stradă o copilă de 14 ani ca să-i facă sex oral. Judecătorii i-au redus pedeapsa

44
2 May 2019 12:57:54
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 21 de ani din Brăila s-a folosit de un adolescent de 14 ani pentru a forţa o copilă să urce în maşina pe care o conducea, lovind-o apoi pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 24 aprilie, pe un tânăr de 21 de ani din Brăila  la 4 ani de închisoare pentru viol. Anterior, Judecătoria Făurei îl condamnase pe Mădălin Răzvan Mucea la 6 ani de închisoare, în timp ce complicele său, Răzvan Zidaru (14 ani) a scăpat cu o măsură educativă (asistarea zilnică pentru 6 luni).
 
Cei doi au fost obligaţi să îi plătească victimei daune morale de 5.000 de lei, iar Mădălin Răzvan Mucea  are interdicţia să se apropie la mai puţin de 150 de metri de adolescenta batjocorită şi să comunice cu ea. 

Mădălin Răzvan Mucea a ajuns în atenţia anchetatorilor după ce o adolescentă de 14 ani a depus plângere la Poliţie împotriva lui, acuzându-l că, pe 17 decembrie 2017, a fost urcată cu forţa în maşina acestuia, un Audi A4, fiind împinsă şi bruscată să facă acest lucru de către Răzvan Zidaru.
 
În maşină se mai afla un adolescent, planul celor trei tineri fiind iniţial să se distreze în localitatea brăileană Jirlău. Când au ajuns în apropierea staţiei de autobuz din comună, Mădălin Răzvan Mucea a observat-o pe copilă şi a hotărât că trebuie să întreţină relaţii sexuale cu ea. I-a făcut mai întâi câteva propuneri indecente, iar când a văzut că aceasta refuză să discute cu el şi s-a retras în refugiul staţiei de autobuz, i-a cerut lui Răzvan Zidaru să o aducă cu forţa în maşina pe care o conducea, iar minorul s-a conformat.
 
Mădălin Răzvan Mucea a oprit maşina la marginea localităţii, le-a cerut celorlalţi doi tineri să coboare, iar apoi a forţat-o pe adolescenta de 14 ani să îi facă sex oral, lovind-o de mai multe ori.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

44 Comentarii

Vasile Preda
2.05.2019, 13:20:15

Deci pentru răpire, lovire, viol și sex cu minori se iau doar 4 ani?!! Mișto țară!

+26 (26 voturi)
Alfa Omega
2.05.2019, 13:37:07

Misto tara pentru infractori , cu pentru cetateni cinstiti care vor sa traiasca decent. Lui tradariceanu ii sa clasat dosarul penal de marturie mincinoasa cu toate ca minciuna lui a fost dovedita , dragnea isi anuleaza condamnarea printr-o lege , violatorii si criminalii sunt eliberati anticipat in ciuda faptului ca primesc pedepse usoare mai urmeaza lupte de strada ca in vestul salbatic in care politisti vor avea doar un rol de constatare si cercetare la fata locului !

+22 (24 voturi)
Alfa Omega
2.05.2019, 13:41:37

Despagjbirea victimei a fost de ajuns pentru plata partiala a facturi medicului psiholog .Justitia este si ea paralela si vanduta lui soro-dragnea !

+17 (19 voturi)
Dan Petrescu
2.05.2019, 13:48:21

Să înțeleg ca dacă vreau pot să iau cu Japca în Audi pentru o clanță #i doamn@ judecător, grefier ori procuror iar pentru asta risc patru ani de ocnă? Ori poate pentru astfel de categorii profesionale totul este liber....pro bono?

+30 (30 voturi)
OmTacut
2.05.2019, 13:20:40

De necrezut

+14 (14 voturi)

Vezi toate comentariile (44)

Modifică Setările