Brăila

articolul anterior articolul urmator

Accident bizar soldat cu moartea unui şofer la societatea publică de transport local din Brăila

0
4 Jun 2019 18:54:51
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 59 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de o roată a maşinii la care lucra pentru a o repara, fiind târât apoi câţiva metri de autovehicul, care s-a oprit într-un gard.

Un accident ciudat a avut loc luni, 3 iunie, în depoul Braicar, societatea publică de transport local din Brăila. Un bărbat de 59 de ani lucra la o maşină de depanare, iar la un moment dat autovehiculul s-a pus în mişcare, iar una dintre roţile acestuia a trecut peste trupul acestuia, strivindu-l.

Maşina a continuat să se deplaseze pentru alţi câţia metri, oprindu-se finalmente într-un gard. Victima, fost şofer de autobuz, cu o experienţă de 40 de ani, lucra pe maşina de intervenţii a societăţii, iar la momentul producerii accidentului era singur în depou.

Din primele verificări a reieşit că autovehiculul era scos din viteză, dar nu fusese asigurat, în eventualitatea în care suprafaţa unde de era parcat nu era complet plană. Poliţia anchetează cazul, iar inspectorii de muncă efectuează cercetări pentru a stabili dacă a fost un accident de muncă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii