Brăila

articolul anterior articolul urmator

Comisar de Poliţie pălmuit şi umilit de către un individ care a refuzat să îşi pună câinele în lesă. „Nu-mi pasă că eşti poliţist! Îţi dau foc la casă şi la maşină!“

2
22 Jul 2019 13:17:33
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

2 Comentarii

popescu costel
22.07.2019, 14:06:43

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe brăileanul Marian Lambru la 4 luni de închisoare pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare, amânând aplicarea pedepsei pentru o perioadă de supraveghere de doi ani Dacă pentru o astfel de faptă primește 4 luni cu amânare, e clar că infractorii de rang înalt din psd și-au realizat scopul=au făcut din justiție o caricatură. Trebuie să avem dreptul să purtăm pistoale, ca în America, pentru că justiția noastră e de rahat. Doar salarii foarte mari, pensii și mai mari, cu vechime de 25 de ani, răspundere ioc, iar munca făcută în bătaie de joc.

dobrita sorin
22.07.2019, 16:34:36

Genul asta de tartani, regii semintelor, ar fi usor de potolit daca 1, 2, sau cat este nevoie, sunt sinucisi in duba, pe drum...sau au incercat sa fuga de sub escorta...sau...sau....metode sunt. Daca legea este de kk, gasim alte modalitati.