Brăila

articolul anterior articolul urmator

Incendiu provocat intenţionat la o anexă gospodărească. Pompierii brăileni au intervenit la alte trei incendii

0
26 Mar 2020 16:04:33
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Două incendii au izbucnit în apropierea şoselei naţionale vechi din Brăila şi pe raza localităţii Lanurile, unde a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi.

În ultimele 24 de ore, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Dunărea” al judeţului Brăila au intervenit pentru lichidarea şi limitarea a patru incendii.

Două incendii au izbucnit în apropierea şoselei naţionale vechi din Brăila şi pe raza localităţii Lanurile, unde a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiilor a fost focul în aer liber lăsat nesupravegheat;

”La ora 22.00, Garda de intervenţie Ianca a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la o anexă gospodărească din satul Maraloiu, comuna Gradiştea. Au ars grinzile din lemn ale anexei pe o lungime de aproximativ 20 ml., şase panouri din lemn şi aproximativ 200 de kilograme de gunoi. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost creearea intenţionată a condiţiilor pentru a genera incendiu”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Pe 26 martie, la ora 03.00, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă situat pe str. Vasile Alecsandri din municipiul Brăila.

Au ars aproximativ 150  de metri pătraţi de acoperiş din lemn acoperit cu tablă şi carton bituminat, aproximativ 30 de metri pătraţi de calcan din lemn şi s-au degradat plafoanele de la două camere de locuit şi o bucătărie. Cauza probabilă a fost coşul de fum deteriorat. Nu s-au înregistrat victime.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii