Brăila

articolul anterior articolul urmator

O treime din firmele de de turism din Brăila şi-a pierdut licenţele

0
13 Oct 2016 14:23:15
Autor: Florentin Coman
FOTO adevarul.ro
FOTO adevarul.ro

La Brăila, una din trei firme specializate în vânzarea de vacanţe a rămas fără licenţă, după ce Autoritatea Naţională pentru Turism a reacţionat în urma problemelor recente întâmpinate de turiştii care îşi cumpăraseră sejururi de la agenţii care ulterior au anunţat că intră în insolvenţă sau direct în faliment.

Majoritatea celor care au rămas fără licenţa de turism în Brăila sunt agenţii ce aparţin unor societăţi care, între timp, au intrat în lichidare, ori şi-au schimbat obiectul de activitate, orientându-se către alte domenii.

Este vorba despre 17 agenţii: „Panturist”, „Rux-Rom”, „Eureal Tour”, „Aris Travel”, „Avia Travel”, „Anmun Tour”, „CYP Trans”, „RBL Travel”, „Tour Fly Travel”, „Travel Pal”, „Royal Tour”, „Travel Station”, „Zebra Travel”, „Agpanturist Global”, „Ivizzit”, „Erik Travel” şi „Carpathia Travel”.

În afară de cele 17 agenţii care şi-au pierdut licenţa de turism pentru că n-au încheiat poliţe de asigurare, ANT a publicat şi o listă cuprinzând agenţiile care au cerut de bunăvoie radierea, în cazul judeţului nostru fiind nominalizate 2 agenţii „EDY's Travel” aparţinând SC „Milion Trade” SRL şi „Interpedia” - aparţinând SC „Orosol Vip Travel” SRL.

Totuşi, pe site-ul Agenţiei Naţioanel de Turism este disponibilă o listă a operatorilor de turism cu acte în regulă. Pe lista respectivă figurează 41 de agenţii din judeţul Brăila.

Citiţi şi

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările