Brăila

articolul anterior articolul urmator

Pedeapsa primită de un bărbat care a înjunghiat doi oameni. Şi-a îmbrăţişat copiii şi i-a anunţat că merge la puşcărie

1
16 Jul 2020 13:42:11
Autor: Valentin Trufasu
Stănel Rudaru Foto: Facebook/pagina personală
Stănel Rudaru Foto: Facebook/pagina personală

Un bărbat de 31 de ani a fost condamnat pentru tentativă la omor calificat şi port si folosire fără drept de obiecte periculoase. Individul a atacat cu un briceag doi consăteni şi i-a lovit până când aceştia s-au prăbuşit la pământ în stare de inconştienţă.

Tribunalul Brăila l-a condamnat pe un bărbat de 31 de ani, Stănel Rudaru, la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat şi port si folosire fără drept de obiecte periculoase. Decizia poate fi atacată la instanţa superioară. De amintit este că procesul a fost rejudecat, instanţa condamnându-l iniţial la 9 ani şi 4 luni de închisoare.

Stănel Rudaru provine din satul brăilean Vişani şi i-a îngrozit pe localnici în noaptea de 2 iunie 2019, când a fost la un pas să omoare doi consăteni, de 25 şi 32 de ani, la beţie.

Ameţit de aburii alcoolului, bărbatul şi-a ieşit din fire în urma unei discuţii în contradictoriu cu aceştia, a scos un briceag şi a lovit în neştire.

”În  noaptea de 02.06.2019, în jurul orei 23,00, bărbatul, în timp ce ce afla în faţa unui magazin din comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii avute în contradictoriu cu alţi doi localnici, cu vârsta de 25, respectiv 32 de ani, i-ar fi înjunghiat pe aceştia cu un cuţit rabatabil”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Când s-a oprit, cei doi consăteni zăceau într-o baltă de sânge şi doar un miracol a făcut ca aceştia să nu moară. Doar intervenţia rapidă a medicilor le-a salvat finalmente viaţa.

După comiterea faptei, Stănel Rudaru a plecat la domiciliu, şi-a îmbrăţişat cei trei copii şi i-a anunţat că se duce la puşcărie.

Vă mai recomandăm:

Un bătrân şi-a înjunghiat fiul în urma unui conflict spontan. Fratele victimei a anunţat Poliţia

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

miron miron
16.07.2020, 14:39:52

Stanel macar are constiintă. A facut trasnaia si anticipa ce urmeaza. Numai ca Stanel nu a gandit ca are trei copii de hranit si o mare responsabilitate pentru intreaga familie. Totusi in 5 ani si 6 luni are tot timpul sa mediteze asupra faptelor sale si responsabilitatilor.