Brăila

articolul anterior articolul urmator

Prima femeie din Brăila care primeşte ordin de restricţie. Ea este acuzată de iubitul acesteia că îl bate frecvent

5
18 Feb 2020 11:16:55
Autor: Costel Crangan
Violenţă conjugală FOTO realitatea.md
Violenţă conjugală FOTO realitatea.md

Părinţii bărbatului, unde locuiesc năbădăioşii concubini, au confirmat că tânăra îi bătea şi pe ei. Cei doi iubiţi  au împreună un copil de trei ani, iar scandalurile se produc pe fondul unor beţii despre care vecinii spun că sunt „de poveste”.

O femeie de 28 de ani din satul Tătaru, judeţul Brăila, nu se mai poate întoarce acasă după ce familia iubitului ei a cerut un ordin de protecţie. Magistraţii de la Judecătoria Făurei le-a aprobat cererea, în condiţiile în care femeia este acuzată că îi bate frecvent pe iubitul ei de în vârstă de 30 de ani şi pe părinţii acestuia. Este prima femeie din Brăila pe numele căreai se emite un ordin judecătoresc de interdicţie.

Cei doi iubiţi au împreună un copil şi locuiesc în casa părinţilor băiatului din localitatea Tătaru. Surse apropiate anchetei au precizat că în familie au izbucnit numeroase scandaluri provocate de femeie, lucru confirmat şi de vecini, care spun că lucrurile sunt „de poveste”.

Oamenii spus că după ce consumă alcool, aceasta devine agresivă, distruge lucrurile din casă şi îi bate pe membrii familiei, inclusiv pe concubinul său. Nu există indicii că ar fi agresat şi minorul, cel puţin deocamdată

Poliţiştii chemaţi să pună capăt scandalurilor au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie, dar victimele s-au adresat instanţei pentru a cere ordin de protecţie împotriva femeii. Un magistrat de la Judecătoria Făurei le-a dat dreptate şi i-a interzis femeii să se apropie de casă pe o durată de 30 de zile.

„Obligă intimata ca, pe o durată de 30 zile de la emiterea prezentului ordin de protecţie, să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de victime şi de locuinţa acestora. Dispune evacuarea intimatei din locuinţa victimelor, pe o perioadă de 30 zile de la emiterea prezentului ordin de protecţie. Atrage atenţia intimatei că încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune. Prezenta hotărâre se va comunica de îndată structurii Poliţiei Române în a cărei competenţă teritorială îşi au domiciliul victimele", se arată în decizia Judecătoriei Făurei.

În paralel, poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal care o vizează pe concubina violentă. Aceasta ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti şi chiar s-ar putea alege cu o condamnare penală dacă va fi găsită vinovată.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Mihai Popescu
18.02.2020, 11:21:51

Bravo ei este o braileanca adevarata. Dar cutit nu are ?

+1 (3 voturi)
Ovidiu Olariu
18.02.2020, 12:42:38

Mihai, As vrea sa cred ca ai vrut sa faci un banc bun. A spune ceea ce ai spus tu este o tampenie ! Nici o forma de violenta nu este de acceptat ! Nici in familie, nici in societate ! Persoanele care considera ca in felul acesta trebuie sa-si desfasoare viata, daca nu vor fi in stare sa isi schimbe comportamentul, trebuie condamnate la inchisoare, sentinta urmand sa fie stabilita in functie de gravitatea agresiunii ! Daca muschii tai de barbat vajnic apreciaza ca acesta este cel mai placut si cel mai interesant mod de convietuire, iti urez sa ai parte de o tanara cu o silueta de vreo 120 de kg., care sa practice kickboxing-ul, sa aiba vreo cateva titluri de campion national si sa-si faca antrenamentele la domiciliu, considerand ca tu esti un excelent si util sac de box pentru viitoarele ei victorii !

+1 (3 voturi)
Radu Mircea
18.02.2020, 13:59:21

# Apriga femeie !!! Si cu daru' pileli ... Sa se mute oleaca mai la nord , prin Vaslui si va gasi un mascul cu aceleasi talente . Sa vezi atunci grozavie ....

+2 (2 voturi)
gigione deladolj
18.02.2020, 19:27:43

Poza muierii!!! Vreau poza!

Popa .Basca
18.02.2020, 19:40:18

Cum indrazniti?!!! Stie toatalumea ca femeile nu fac asa ceva! Cei care sunt mai cu capul pe umeri,stiu ca femeile nu fac asa ceva decat atunci cand pot!