Brăila

articolul anterior articolul urmator

Record de amenzi aplicat de poliţiştii brăileni. Valoarea sancţiunilor contravenţionale depăşeşte 340.000 de lei în ultima săptămână

0
24 Jun 2019 13:20:19
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au intervenit la peste 250 de sesizări, iar în urma verificărilor desfăşurate în teren au aplicat peste 960 de sancţiuni contravenţionale. În urma neregulilor constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 51 de permise de conducere şi au retras 18 certificate de înmatriculare.

În perioada 17-23 iunie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 37 de razii şi s-a intervenit la 257 de evenimente, dintre care 194 sesizate prin 112.

”În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 961 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 341.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 51 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 18 certificate de înmatriculare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii