Brăila

articolul anterior articolul urmator

Un angajat al Penitenciarului Brăila a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

0
9 Jul 2020 11:51:33
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Direcţia de Sănătate Publică Brăila va demara o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacţilor. Angajaţii care au intrat în contact cu persoană infectată au fost scoşi din serviciu şi înlocuiţi cu personal de rezervă.

Un angajat al Penitenciarului Brăila a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie.

”Simptomatologia specifică COVID-19 a debutat ulterior ultimei prezentări la unitate. Administraţia locului de deţinere a procedat la informarea Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, urmând a fi demarată ancheta epidemiologică. Preventiv, angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi înlocuiţi cu personal de rezervă. De asemenea, spaţiile de lucru au fost dezinfectate”, au precizat reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

În prezent, misiunile specifice se derulează în condiţii optime, nefiind identificate riscuri pentru persoanele private de libertate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările