Brăila

articolul anterior articolul urmator

Un recidivist din Brăila a violat o fată de 17 ani, ameninţând-o cu un briceag

0
17 Sep 2021 13:49:10
Autor: Valentin Trufasu
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Procurorii l-au trimis în judecată pe un bărbat cunoscut cu antecedente penale, care a forţat o fată de 17 ani să întreţină relaţii sexuale.

Judecătoria Brăila a stabilit în 31 august legalitatea sesizării cu rechizitoriul şi a actelor de urmărire penală în cazul  lui Vasile Robert Stoica, un bărbat din localitate, acuzat de viol.

Anchetatorii au stabilit că, în 16 mai 2021, bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a mers cu un amic la o casă din Brăila unde ştia că locuieşte o femeie care se prostituează. 

Pentru că nu a găsit-o, a scos dintr-un buzunar al gecii un cuţit tip briceag, pe care l-a deschis şi a început să gesticuleze cu el.

A intrat apoi în vorbă cu mai multe persoane care se găseau acolo, printre care şi o adolescentă de 17 ani. 

Brăileanul a început să se laude că este interlop, că are maşini şi agaţă fete de 18 – 19 ani. Pentru că se simţea ameninţată, fata a fost de acord să se deplaseze la o benzinărie pentru a-i cumpăra bere, suc şi cafea.

Nu recunoaşte nimic

Ulterior, adolescenta a vrut să plece acasă, dar bărbatul a convins-o să meargă cu el pentru a-i cumpăra mamei sale un buchet cu flori. A forţat-o apoi să intre într-un imobil unde locuise şi a violat-o.

“A convins-o să îl însoţească, un factor determinant în conduita victimei fiind şi acela că autorul era sub influenţa alcoolului şi că, deşi nu a ameninţat-o, ea cunoştea că avea asupra lui cuţitul, în buzunarul interior al gecii. După ce a cumpărat un buchet de flori (3 trandafiri), inculpatul s-a deplasat cu victima la un imobil din apropiere, sub pretextul că vrea să îşi schimbe hainele, conducând-o până în faţa imobilului a cărui poartă de acces era larg deschisă, inculpatul cunoscând acest imobil întrucât locuise acolo. Ajungând în faţa imobilului respectiv, inculpatul S.V.R. a împins-o pe victimă în interior, apucând-o de haine, loc în care s-a comis violul”, se menţionează în rechizitoriu.

Adolescenta a avut nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Vasile Robert Stoica a fost arestat preventiv. Bărbatul, care se află în în stare de recidivă postexecutorie, nu a recunoscut comiterea faptei.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Violată de tată, a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. Celeilalte fiice bărbatul îi oferea bani pentru partide de sex

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările