Brăila

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Alternativa inedită şi ieftină a unui politician la măştile de protecţie. „Le stricaţi Feng Shui-ul celor care cred că vă pot prosti la nesfârşit“

18
27 Feb 2020 17:30:21
Autor: Valentin Trufasu
Simona Draghinescu Foto: captură video pagina personală Facebook
Simona Draghinescu Foto: captură video pagina personală Facebook

Simona Drăghincescu, consilier judeţean, a postat pe Facebook un filmuleţ în care explică cum oricine poate realiza o mască de protecţie dintr-o bucată de şerveţel, un elastic de prins borcanele cu murături şi un capsator.

Deranjată că distribuitorii şi farmaciile profită la maxim în aceste zile de isteria în masă creată de o posibilă epidemie de coronavirus în România, Simona Drăghincescu, consilier judeţean la Brăila, a venit cu propria soluţie la măştile de protecţie care se vând acum la preţuri de câteva sute de ori mai mari decât cele iniţiale.

”Ete, văd că sunt unii disperaţi după <<măşti>>...Nu prea înţeleg de ce vor încă o mască, pentru ca au deja una pe care o poartă zilnic, făţărnicia fiind o mare trăsătură de caracter în România noastră cea de toate zilele, iar acum vedem ca şi-n Italia e cam la fel ... mă rog, asta este o altă discuţie...Deci, nu mai daţi, măi, 500 lei pe 4 măşti, faceţi-vă singuri una cu 2 gumiţe (nu glumiţe), un şerveţel şi 2 capse, efectele sunt aceleaşi. Prostia îngroapă România! Acum constat că prostia îngroapă tot globul! PS: eu nu am niciun vaccin, că eram bolnavă când erau campaniile de vaccinare pă vremea lu' Ceaşcă, dar în loc să mă vaccinez atunci, m-am apucat de citit si m-am <<vaccinat>> de altă boală incurabilă...”, a scris Simona Drăghincescu pe pagina personală de Facebook.

Recomandarea consilierului judeţean pentru realizarea unei măşti în câţiva paşi:

1. împăturiţi şerveţelul în stil evantai;
2. la capetele serveţelului împăturit aşezaţi elasticele (ca cele folosite la borcanele cu murături sau dulceţuri);
3. îndoiţi şerveţelul peste elastice;
4. Capsaţi cu capsatorul capetele şerveţelului, cu elasticele între ele şi masca este gata.

Simona Drăghincescu le răspunde în avans celor care ar putea spune că măştile create astfel nu ar fi la fel de eficiente ca cele vândute în farmacii şi de către alţi distribuitori autorizaţi. ”Dacă o să desfaceţi o mască pe care daţi 100 de lei, o să constataţi că este făcută exact la fel, doar materialul este cumva altfel. Dacă îl spălaţi, şi acela se distruge. Este hârtie, doar că este mai bine prelucrată. Această mască confecţionată astfel nu vă costă aproape nimic şi le stricaţi şi Feng Shui-ul celor care cred vă pot prosti la nesfârşit”, conchide politicianul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

Bibi Loi
27.02.2020, 18:24:39

Cine a creat isteria in masa?

+4 (4 voturi)
Tomescu Tom
27.02.2020, 18:49:27

Bibi Loi Mass media !

+3 (5 voturi)
Carmen Florea
27.02.2020, 18:42:43

O paparuda de la brâila .

-3 (7 voturi)
Tomescu Tom
27.02.2020, 18:48:08

Bravo Simona !!

+1 (3 voturi)
Petru Onisim
27.02.2020, 19:49:55

Am primit deja pe WhatsApp acest filmuleț; este interesant și dacă ați cumpărat,deja, unele măști simple va rog sa le comparați.

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (18)