Brăila

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Imagini uluitoare pe şosea. Cum îşi pun în pericol viaţa mai mulţi tineri, făcând exhibiţii pe acoperişul unei maşini

4
22 Jul 2019 15:57:36
Autor: Valentin Trufasu
Foto: captură video
Foto: captură video

Pe imaginile surprinse de un amator se vede cum un grup de patru tineri, printre care se află şi un adolescent, călătoresc pe plafonul unei maşini, iar unul dintre aceştia se apleacă periculos pentru a rupe frunze şi crengi din copacii pe lângă care trece autovehiculul.

Un şofer care a călătorit duminică, 21 iulie, în zona barajului Vidraru a rămas mască după ce a ajuns din urmă un autovehicul înmatriculat în Brăila, pe plafonul căruia călătoreau patru tineri, printre care se afla şi un adolescent.

Conducătorul auto a filmat momentul, surprinzând gestul inconştient al tinerilor, care şi-au pus viaţa în pericol pentru a face ceva ieşit din tipare. Mai mult decât atât, unul din aceştia se apleacă din când în când pentru a rupe crengi  din copacii pe lângă care trece maşina.

Asta în condiţiile în care acţiunea tinerilor i-a pus într-un real pericol, o frânare bruscă a şoferului putând să se încheie cu o tragedie. Filmuleţul a devenit viral după ce a fost postat pe reţelele de socializare, numeroase persoane condamnând gestul iresponsabil al tinerilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

t mihai
22.07.2019, 17:24:34

Trufasule, tu care dai mereu lectii despre masini si cup trebuie întretinute, nu cunosti numele partilor ce constituie caroseria ? Plafonul de la interior. Copii aia stau pe acoperis :)))

Matei Basarab
22.07.2019, 22:58:33

Zi Braila si trage apa. Taranoi care se cred "bogati"!

-1 (1 vot)
Sorin Barbu
23.07.2019, 01:29:29

Comentariu considerat abuziv.

Sorin Barbu
23.07.2019, 01:35:06

Comentariu considerat abuziv.