Brăila

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cum încearcă un poliţist să se folosească de uniformă pentru a intra în faţa unor persoane care stau la coadă

0
15 Sep 2017 15:58:04
Autor: Valentin Trufasu
Poliţistul pleacă din oficiul poştal după ce constată că este filmat Foto: Adevărul
Poliţistul pleacă din oficiul poştal după ce constată că este filmat Foto: Adevărul

Un om al legii a fost pus la respect de mai multe persoane care îşi asteptau rândul la un punct de ridicare a coletelor trimise din afara Uniunii Europene. Poliţistul a încercat de mai multe ori să intre în faţa celor care stăteau la coadă şi a renunţat doar în momentul în care a descoperit că este filmat.

Incidentul s-a produs la Oficiul Poştal nr. 3 din Brăila, situat lângă Gara CFR, de unde brăilenii pot ridica coletele trimise din ţările care nu fac parte din Uniunea Europeană.

Un poliţist şi-a făcut apariţia la un moment dat şi cu toate că peste 20 de persoane aşteptau la coadă să le vină rândul, omul legii a încercat să intre în faţă, chiar dacă oamenii l-au apostrofat pentru gestul său.

Poliţistul a motivat că mai fusese şi cu o zi în urmă acolo, dar cei care stăteau la coadă au argumentat că nu ar fi putut să facă asta pentru că în acea zi oficiu poştal nu avea program cu publicul.

Omul legii nu a renunţat la ideea să sară peste rând şi se pare că a şi înjurat câteva persoane prezente în oficiul poştal, însă până la urmă a fost nevoit să plece după ce a constatat că este filmat de un brăilean cu telefonul mobil

“Erau 20 de persoane la coadă şi el a încercat să intre în faţă, spunând că e poliţist şi că a mai fost pe acolo şi ieri. «Ieri» era luni, deci s-a văzut din start că minţea, pentru că lunea nu se predau colete. Lumea a vociferat, câteva persoane au intrat după el în biroul vameşului şi i-au cerut să respecte rândul. Nu s-a lăsat, cred că a şi înjurat, aşa, mai în surdină, dar până la urmă a plecat, când a văzut că este filmat de cineva”, a declarat o persoană care a asistat la întreaga scenă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările