Brăila

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Tânărul drogat care a fugărit cu un cuţit un comisar de Poliţie şi doi agenţi în Gara CFR din Brăila a fost condamnat la închisoare  cu executare

0
11 Jan 2018 15:47:20
Autor: Valentin Trufasu
Tânărul înarmat cu un cuţit i-a alergat pe poliţişti pe stradă Foto: arhivă Adevărul
Tânărul înarmat cu un cuţit i-a alergat pe poliţişti pe stradă Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul inhalase vapori de prenadez şi sub influenţa substanţelor chimice care compun adezivul de lipit, a atacat cu un cuţit persoanele care aşteptau pe peronul gării din Brăila, dar şi mai mulţi poliţişti, care au reuşit să îl imobilizeze pe agresor după ce minute bune au fost fugăriţi, la rândul lor, în plină stradă.

Protagonistul scenelor de groază înregistrate pe 21 septembrie 2017 în Gara CFR din Brăila este Ciprian Ionuţ Sandu, un tânăr de 34 de ani care i-a pus pe jar pe poliţiştii brăileni.


Tânărul a atacat cu un cuţit mai mulţi brăileni care se găseau în Gara CFR sau în imediata vecinătate a acesteia. Bărbatul a ieşit apoi în stradă şi a început să atace pe oricine îi ieşea în cale.

Mai mulţi trecători, dar şi poliţişti sosiţi la faţa locului au încercat în mai multe rânduri să îl dezarmeze pe agresor, dar nu au reuşit pentru că acesta se mişca extrem de rapid. S-a ajuns astfel la situaţia ca poliţiştii şi agresorul să se alerge reciproc, până când oamenii legii au reuşit într-un final să îl imobilizeze pe individ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
 
Bărbatul a fost ulterior identificat, fiind vorba de Ionuţ Ciprian Sandu, un brăilean de 34 de ani, o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor, având în vedere că este consumator de droguri. Tânărul a fost condus la spitalul de psihiatrie pentru a evaluat, iar Parchetul l-a trimis în judecată pentru trei infracţiuni de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
”La data de 21.09.2017, în jurul orei 09.15, numitul Ionuţ Ciprian Sandu, persoană fără adăpost, după ce a inhalat vapori de prenadez, s-a deplasat în perimetrul staţiei CFR Brăila luând asupra sa un cuţit cu lungimea de 30 de centimetri. În zona scărilor de acces în gară, acesta a scos cuţitul, agitându-l deasupra capului şi strigând la persoanele din preajmă că îi va tăia. După sesizarea organelor de poliţie din cadrul Poliţiei Transporturi şi sosirea acestora la faţa locului, inculpatul i-a ameninţat folosind acelaşi cuţit, dar şi verbal, strigând că îi va omorî, pe comisarul şef de poliţie N. D., agentul şef adjunct de poliţie T. C. şi agentul de poliţie B. F, toţi din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila”, a declarat procurorul de caz.

Pe 19 decembrie, Ionuţ Ciprian Sandu a fost condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare, cu executare efectivă, de către Judecătoria Brăila, dar tânărul este nemulţumit de pedeapsa primită şi a atacat zilele trecute verdictul la instanţa superioară.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările