Brăila

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Tineri aflaţi sub influenţa drogului „Zombie“. „Se mişcă în pas de dans. Uită-te la ei!“

0
5 Jul 2019 16:35:29
Autor: Valentin Trufasu
Foto: captură video
Foto: captură video

O filmare a unor tineri care se mişcă necontrolat şi nu par să fie conştienţi a stârnit numeroase reacţii în mediul online.

O filmare realizată de un amator în apropierea pieţei Concordia din Brăila a generat un val de reacţii din partea celor care au urmărit filmarea. Pe imagini se vede cum doi tineri, care s-au drogat cel mai probabil cu drogul cunoscut sub denumirea ”Zombie”, stau cu privirea fixă minute în şir, iar când se mişcă, nu reuşesc să îşi coordoneze mişcările.

”Se mişcă în pas de dans. Uită-te la ei”, a comentat ironic autorul filmării. Fenomenul a căpătat amploare la Brăila, dar şi în alte oraşe din ţară, doar în ultimele luni apărând în mediul online mai multe filmări cu tineri sau adolescenţi care se mişcă greoi, cu mâinile atârnate pe lângă corp şi care nu sunt conştienţi de nimic din ceea ce se petrece în jurul lor.

”Nu este posibil aşa ceva! Chiar nu se sesizează nimeni? Poliţia ce face? De unde îşi procură tinerii aceste droguri?”, a comentat unul dintre cei care au vizionat filmarea.”Este evident că sunt drogaţi. De ce nu sunt luaţi de pe stradă şi duşi la dezintoxicare? Şi apoi chestionaţi în legătură cu cine le-a dat prostiile astea. Chiar suntem ţara nimănui…”, susţine o altă persoană care a văzut imaginile.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările