Braşov

articolul anterior articolul urmator

Înotătorii braşoveni au făcut senzaţie la Cupa Arena din Cehia

0
11 Jun 2010 09:33:07
Autor: adevarul

După ce, în februarie, înotătorii de la Club Sportiv Luna au obţinut medalii în Germania, la începutul acestei luni, sportivii au concurat cu peste 400 de alţi sportivi în Concursul internaţional de înot Cupa Arena Praga.

La concurs, desfăşurat în perioada 5-7 iunie, au luat parte 144 de fete şi 278 de băieţi, din SUA, Lituania, Slovacia, Cehia, Polonia şi România, la mai multe categorii de vârstă.

De la Braşov, Raul Neama şi-a reconfirmat performanţele obţinute anterior şi s-a clasat pe locul 1 la 50 m liber, 50m spate, 50m fluture, 100m liber, 100m spate şi locul 2 la 400m liber si 200m mixt.

Un alt sportiv braşovean, Remus Gal, a obţinut locul 2 la 50m fluture, locul 3 la 100m liber, 400m liber.

La categoria de vârstă 1998, clasament general pentru sportivii braşoveni arată astfel: Raul Neama a obţinut locul 1 şi Remus Gal, locul 3. „Sunt rezultate foarte bune, chiar mai bune decât la celelalte competiţii la care am mai fost.

În perioada următoare vom participa la Campionatul Naţional de la Brăila şi, practic, cu această competiţie se încheie sezonul acestui an", a declarat George Munteanu, antrenorul clubului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările