Braşov

articolul anterior articolul urmator

Amendă substanţială şi activitate suspendată pentru un hotel care a fost plin de turişti în această iarnă

1
26 Jan 2022 18:55:33
Autor: Ioan Buciumar
Amendă substanţială şi activitate suspendată la un hotel Orizont din Predeal FOTO CRPC Braşov
Amendă substanţială şi activitate suspendată la un hotel Orizont din Predeal FOTO CRPC Braşov

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit alimente expirate şi depozitate necorespunzător la hotelul Orizont, din Predeal. Amenda aplicată este de 30.000 de lei, iar activitatea a fost suspendată

O amendă substanţială a primit hotelul Orizont, din Predeal, după ce comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit nu mai puţin de 30 de kilograme de carne expirată în restaurantul unităţii de turism. Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov, Sorin Susanu, a anunţat că alimentele erau expirate şi depozitate necorespunzător, iar dezinfectarea în unitate lipsea. 
 
Pentru neregulile constatate, s-a decis ca hotelul să fie amendat cu 30.000 de lei şi activitatea acestuia să fie suspendată. „Acelaşi hotel a mai fost sancţionat şi în decembrie cu o amenda de 10.000 lei pentru probleme la unitatea de cazare”, a amintit Sorin Susanu.
 
„Am revenit la anumiţi agenţi economici care au fost descoperiţi cu probleme şi, din păcate, la un hotel de renume din localitatea Predeal au fost descoperite probleme care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor, motiv pentur care măsurile au fost aplicate în consecinţă, respectiv suspendarea activităţii şi oprirea de la comercializare a tuturor produselor neconforme”, a mai precizat Sorin Susanu.
 
Comisarii de la Protecţia Consumatorului spun că vor fi fermi atunci când vor constata încălcări ale legislaţiei care pun în pericol turiştii şi chiar localnicii care apelează la serviciile unităţilor de alimentaţie şi turism.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
Presa din Braşov a părăsit în semn de protest conferinţa lui Allen Coliban. Primarul chemase jurnaliştii pentru a prezenta bugetul pe 2022
 
Aproape jumătate dintre membrii lotului României pentru Olimpiada de la Beijing au învăţat la aceeaşi şcoală
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ilie de la sculărie™
27.01.2022, 10:07:57

Si cand vine statul cu masuri restrictive HORECA incepe sa planga pe la colturi ca e trimisa in faliment. Cata ipocrizie pe acesti oportunisti..

+11 (11 voturi)
Modifică Setările