Braşov

articolul anterior articolul urmator

Apropiaţii braşovencei care a luat somnifere, şocaţi de gestul acesteia

0
14 Jun 2010 18:51:12
Autor: adevarul

Vecinii de scară şi prietenii apropiaţi spun că femeia de afaceri Lăcrămioara Florica Ilie, de 32 de ani, era o mamă bună, care ţinea enorm la copilul ei.

 „Suntem prietene de şase ani. Ea este o fire mai introvertită şi niciodată nu mi-a zis că ar fi avut probleme financiare. Mi-a spus doar că are probleme cu nişte plăţi, însă nu m-am gândit că ar încerca să se sinucidă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Îşi iubeşte enorm copilul", a spus o prietenă apropiată a braşovencei.

   

Femeia (foto stânga), care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, spune ea este cea care a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul. „Joi, pe la ora 13.00, m-am dus la ea acasă. Eram îngrijorată fiindcă nu îmi răspundea la telefon. Uşa de la apartament era deschisă şi am intrat. Ea era în stare de inconştientă, însă copilul era conştient", a mai spus amica femeii de afaceri.

 Vecinii de scară ai Lăcrămioarei Florica Ilie spun că femeia era foarte ataşată de copilul ei. „Nu ştiu în ce hal de disperare trebuie să fi ajuns dacă a făcut aşa ceva. Îl iubeşte foarte mult pe băiat, mai ales că, din ce am auzit eu de la alţi vecini, ei i-a murit un alt copil în Maternitate", a spus Liana Sandu (foto stânga), vecină.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările