Braşov

articolul anterior articolul urmator

Austriecii de la In Slumber vor cânta la Rockin' Transilvania 2010 (VIDEO)

0
11 Jun 2010 11:34:25
Autor: adevarul

La scurt timp după ce au încheiat turneul alături de Six Feet Under și Illdisposed, In Slumber se pregătesc pentru o nouă rundă de concerte din care face parte și show-ul pe care îl pregătesc pentru Rockin' Transilvania Open Air 2010.

Chiar dacă a trecut relativ puțín timp de la lansarea LP-ului "ARCANE DIVINE SUBSPECIES", austriecii de la In Slumber au intrat deja în studio pentru a pregăti materialul pentru albumul cu numărul patru. "Arcane divine subspecies" (2009) este o mixtură de death metal modern și old school în același timp. In Slumber reușește într-o manieră proprie să combine melodia cu sonoritățile alerte și tradiția cu modernul în același timp" a precizat Wolfgang Rothbauer, solistul vocal al grupului. Pentru albumul "Arcane divine subspecies" In Slumber a apelat la producătorii Ziggy (Illdisposed, Mercenary, etc.) și Tue Madesn (The Haunted, Mnemic, etc) iar artwork-ul poartă semnătura lui Ron Morisson (Belphegor, etc). Versurile de pe această producție editată de cei cinci austrieci vorbesc despre moralitate, dogme și ideologii umane și sunt completate cu apariții live care degajă multă energie. "Concertele noastre sunt întotdeauna pline de energie, atât pe scenă cât și în public. Este ca și cum după noi nu ar mai fi nici un concert. Este pasiunea și modul nostru de viață. Așa că ați face bine să nu ratați acest emotional live-bulldozer la Rockin' Transilvania 2010!!!!" a adăugat Wolfgang Rothbauer.


Participarea formației In Slumber la Rockin' Transilvania Open Air 2010 este posibilă cu sprijinul Forumului Cultural Austriac din București. Pe scena festivalului internațional ROCKIN' TRANSILVANIA OPEN AIR 2010 vor mai concerta: Axxis (Germania), Contradiction (Germania), Derdian (Italia), Firefly (Olanda), Handful Of Rain (Spania) și Shadowside (Brazilia). Programul ediției din acest an mai cuprinde multe alte atracții, printre care se numără și finala WOA Metal Battle România, pentru care s-au calificat formațiile Altar, Bucium, Dirty Shirt, Guerrillas, Nexus si Pillfed. Biletele la Rockin' Transilvania Open Air 2010 vor putea fi cumpărate la intrare, în limita locurilor disponibile. Un abonament valabil pentru ediția din acest an a festivalului va costa 30 RON.
Rockin' Transilvania Open Air 2010 este un eveniment organizat de Asociația Rockin' Transilvania și DWK - Clubul Economic German din Brașov, cu sprijinul următorilor parteneri: Castelul Bran, Consiliul Județean Brașov, Primăria Bran, Consulatul General al Germaniei la Sibiu, Ambasada Italiei la București, Ambasada Regatului Țărilor de Jos la București și Forumul Cultural Austriac din București.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările