Braşov

articolul anterior articolul urmator

Subiecte Bacalaureat 2015 Subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Braşov

0
3 Jul 2015 01:03:40
Autor: Simona Suciu
Vineri 3 iulie este ultima probă la examenul de Bacalaureat 2015. FOTOAdevărul.
Vineri 3 iulie este ultima probă la examenul de Bacalaureat 2015. FOTOAdevărul.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Vineri, 3 iulie, este programat examenul de Bacalaureat 2015 la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică şi alte şase probe la alegere. Adevarul.ro vă prezintă, de la 12.00, rezolvările subiectelor de la Bacalaureat 2015 la toate probele. Intrând pe adevarul.ro puteţi afla printre primii care sunt şi subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică.

UPDATE Subiecte Biologie Anatomie Bacalaureat 2015


Subiecte Fizică Bacalaureat 2015

 


Subiecte Biologie Vegetală şi Animală Bacalaureat 2015

Subiecte Logică Bacalaureat 2015


Subiecte Geografie Bacalaureat 2015
Subiecte Sociologie Bacalaureat 2015

Subiecte Informatică Bacalaureat 2015


 

Subiecte Chimie Anorganică Bacalaureat 2015

 
   

Subiecte Chimie Organică Bacalaureat 2015

 

 

Subiecte Economie Bacalaureat 2015

Subiecte Psihologie Bacalaureat 2015

 

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. În judeţul Braşov, numărul total de elevi înscrişi la examenul de Bacalaureat este de 3.574. adevarul.ro va prezenta rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Fizică, Chimie, în ziua de vineri, 3 iulie, după ora 12.00.

Subiecte Bac Chimie

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Fizică, Chimie Braşov. Metodologia desfăşurării examenului

Subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Bacalaureat 2015 – Metodologia de desfăşurare a examenului prevede că elevii vor intra în săli în jurul orei 8.30. Accesul  în centrul de examen se face după verificarea actului de identitate. Obiectele interzise în sala de examen care se află asupra elevului  - cum ar fi telefoane mobile, manuale, notiţe, poşete etc. - vor fi depuse la unul dintre profesorii din echipa de control într-o pungă, după completarea unei declaraţii care va cuprinde o listă a obiectelor respective. Candidaţii au voie să pe foaia de examen numai cu cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru scheme şi desene pot folosi numai creion negru.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Fizică, Chimie Braşov. Atenţie! Interdicţii pentru elevi 

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Metodologia prevede mai multe interdicţii: 
 
(1) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop.  
 
(2) Candidaţii care refuză depozitarea obiectelor menţionate la alin. (1) în sala stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop nu vor fi primiţi în examen.
 
(3) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. 
 
(4) Se interzice candidaţilor să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea, sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la reţele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul. 
 
(5) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul. 
 
(6) Candidaţii care încalcă regulile menţionate la alin (3), (4) şi (5) vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia sau de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit sau au transmis materialele interzise.
 
(7)  Încălcarea regulilor menţionate la alin. (3), (4) şi (5) va fi considerată tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi nu mai pot participa la probele următoare şi sunt declaraţi „eliminaţi din examen”, fără posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. Aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat. 
 
(8) Înainte de începerea probelor, asistenţii prezintă candidaţilor prevederile metodologice legate de organizarea şi desfăşurarea corectă a examenului de bacalaureat şi prevederile alin. (1)-(7) şi le solicită să predea toate eventualele materiale şi obiecte care, potrivit reglementărilor în vigoare pentru examenul de bacalaureat, sunt interzise în sala de examen.
 
(9) După parcurgerea paşilor menţionaţi la alin. (8), candidaţii vor semna un proces-verbal în care se regăsesc prevederile alin. (1)-(7) şi menţiunea că ştiu că nerespectarea regulilor menţionate la alin. (3), (4) şi (5) are drept consecinţă măsurile menţionate la alin. (6) şi (7). 
 

Bacalaureat 2015. Calendarul examenului

25 – 29 mai 2015 Înscrierea candidaţilor la prima sesiune de examen
29 mai 2015 Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a
8 - 10 iunie 2015 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A
10 - 12 iunie 2015 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare
orală în limba maternă – proba B
15 – 19 iunie 2015 Evaluarea competenţelor digitale – proba D
22 - 26 iunie 2015 Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie
internaţională – proba C
29 iunie 2015 Limba şi literatura română – proba E)a) – probă scrisă
30 iunie 2015 Limba şi literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă
1 iulie 2015 Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă
3 iulie 2015 Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) –
probă scrisă
7 iulie 2015 Afişarea rezultatelor (până la ora 12:00)
7 iulie 2015 Depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)
7 iulie 2015 Rezolvarea contestaţiilor (16.00-20.00)
10 iulie 2015 Afişarea rezultatelor finale

Citeşte şi:

Subiecte Matematică Bac 2015. Rezolvarea cerinţelor, la Adevărul Live. Adevarul.ro a publicat toate variantele de subiecte de la matematică

Subiecte Istorie Bac 2015. Elevii susţin miercuri proba obligatorie a profilului. Adevarul.ro a publicat subiectele la Istorie

Subiecte Bacalaureat 2015 Română, Uman şi Real. Caracterizarea unui personaj din Preda, Creangă sau Călinescu, la Real. Rezolvări online

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările