Braşov

articolul anterior articolul urmator

Bănci „smart”, în valoare de 4.000 de euro bucata, la Ghimbav

3
15 Oct 2021 17:54:01
Autor: Ioan Buciumar
Primarul Ionel Fliundra a achiziţionat două bănci smart, în valoare de 4.000 de euro FOTO Primăria Ghimbav
Primarul Ionel Fliundra a achiziţionat două bănci smart, în valoare de 4.000 de euro FOTO Primăria Ghimbav

Ghimbavul este cel mai bogat oraş din ţară, raportat la numărul de locuitori. Două bănci smart, în valoare de câte 4.000 de euro, sunt primul pas spre un oraş inteligent.

Primul pas spre un Ghimbav smart a fost făcut. Edilul şef al oraşului, Ionel Fliundra, a achiziţionat două bănci smart, alimentate cu energie solară şi care dispun de multiple funcţionalităţi, cum ar fi încărcare pentru dispozitivele mobile, iluminat ambiental, internet wi-fi, precum şi senzor de mediu. 

„Toate acestea sunt alimentate de la panouri solare cu acumulatori. Sunt convins că vor fi atracţie pentru cetăţenii oraşului”, a declarat primarul ghimbăşan. 
 
Se pare că primarii din oraşul braşovean cu cel mai mare buget pe cap de locuitor au o sensibilitate în ce priveşte băncile, şi nu oricare, ci dintre cele care costă foarte mult. Fostul edil, Dorel Toma, a achiziţionat un număr important de bănci, care au fost montate pe strada care face legătura dintre Primărie şi DN1. 
 
Acum, Ionel Fliundra începe programul de transformare a orăşelului într-unul smart cu două bănci în valoare de 4.000 de euro fiecare. Într-un oraş care este străbătut la pas în doar câteva minute de la un capăt la altul, băncile par să fie principal preocupare a celor care conduc destinele localităţii. Măcar cele două apărute acum ţin pasul cu tehnologia.
 

Vă mai recomandăm:

 
Turistul căzut de la 40 de metri în Postăvarul era, de fapt, un vânător din Cehia. Ce specie rară căuta acesta
 
Au fost semnate actele pentru Massif, festivalul care îşi propune să ducă Braşovul în topul mondial
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

imsi2 imsi2
15.10.2021, 18:49:27

Pai alea sunt capcane pentru aia care trag vanturi fiindca senzorii de mediu alimentati cu energia solara (de ce o fi asta inteligenta si aia prometeica nu ?) vor incepe sa fluiere daca unul a tras un partz in timp ce se odihnea pe banca cu osticluta de frectie in mana.

-10 (12 voturi)
Adrian Foangǎ
15.10.2021, 19:59:37

Bancile alea sunt mai destepte decat ghimbavenii...

-10 (14 voturi)
BYBY BYBYKU
15.10.2021, 21:52:09

daca le-ar fi luat din China demontate, acasa puneau doar suruburile locale si ar fi costat doar 40 € / bucata, pastrand restul la neamuri.

+10 (10 voturi)
Modifică Setările