Braşov

articolul anterior articolul urmator

Braşov: Blocuri în loc de cazarmă, pe strada Agricultorilor

0
2 Feb 2011 07:12:53
Autor: adevarul
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Primăria Braşov a realizat Planul Urbanistic Zonal pentru o suprafaţă de 10.985 mp pe strada Agricultorilor nr. 2, aici urmând a fi construite câteva blocuri cu un regim de înălţime cuprins între 4 şi 10 etaje.

Vor fi realizate peste 200 de locuinţe în regim ANL cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, urmând ca 30% dintre ele să fie date Ministerului Apărării Naţionale care le va închiria tinerilor militari. Terenul a fost al Ministerului Apărării, acolo existând o cazarmă militară dezafectată, şi dat cu titlu gratuit municipalităţii tocmai pentru acest proiect.

Transferul s-a făcut în cursul anului trecut, precizează bzb.ro. Pe lângă aceste blocuri, documentaţia prevede realizarea unui complex rezidenţial cu grădiniţă, spaţii verzi, locuri de joacă, parcaje, dală urbană şi echipare edilitară. Zona de parcări va reprezenta 14,24% din totalul terenului. Parcajele se vor realiza numai în interiorul parcelei, respectiv un număr de195 locuri de parcare din care 87 subterane.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările