Braşov

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Se schiază şi pe pârtia de la Drăguş, lângă Mănăstirea Sâmbăta. Preţuri mai mici decât în Poiana Braşov

0
29 Jan 2014 10:28:10
Autor: Simona Suciu

Amatorii sporturilor de iarnă, care s-au plictisit de pârtiile de pe Valea Prahovei şi din Poiana Braşov, au o alternativă, într-o zonă la fel de pitorească, însă mult mai liniştită.

Pârtia de schi a fost pregătită, iar de astăzi se poate schi în condiţii foarte bune. Patinoarul natural din zonă nu a fost încă deschis deoarece gheaţa este fragilă, dar dacă temperaturile se vor menţine scăzute şi acesta va deveni funcţional în câteva zile.

În comuna Drăguş, care se află la aproximativ opt kilometri de Mănăstirea Sâmbăta, a fost inaugurată o pârtie în 2009, când s-au invesiti un million de euro. Aceastea este de talia pârtiei Bradul din Poiana Braşov, cu aceleaşi dotări, însă cu costuri mult mai scăzute. Domeniul schiabil este dotat cu telescaun, tunuri de zăpadă şi chiar şi instalaţie de nocturnă. Cei care nu au schiurile la ei nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece există şi un centru de închirieri, unde preţul pentru un echipament complet variază între 30 de lei, pentru adulţi, şi 20 de lei, pentru copii. Totodată, pentru patru urcări cu teleschiul, turiştii nu trebuie să scoată din buzunar decât 10 lei.

Cazarea este mult mai ieftibă decât în staţiunile renumite. Puteţi găsi o cameră dublă la pensiune cu doar 90 de lei pe noapte. În plus puteţi evita aglomeraţia din marile staţiuni, puteţi merge şi la Mănăstirea Sâmbăta şi puteţi admira decorul superb.

Pe aceeaşi temă:

Se schiază pe toate pârtiile din Poiana Braşov

Cea mai lungă pârtie de schi este în Poiana Braşov

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările