Braşov

articolul anterior articolul urmator

Record absolut la Oktoberfest Braşov: 250.000 de vizitatori în zece zile. S-au consumat peste 3 tone de mici şi 1.000 de hectolitri de bere

1
22 Sep 2013 10:09:03
Autor: Simona Suciu
Cortul de pe Arena Liceul Sportiv a fost arhiplin în fiecare zi. FOTOSimona Suciu
Cortul de pe Arena Liceul Sportiv a fost arhiplin în fiecare zi. FOTOSimona Suciu

Timp de zece zile, braşovenii şi turiştii s-au putut înfrupta pe săturate din mâncăruri săseşti şi româneşti. Nu a lipsit nici berea şi nici muzica bună. Organizatorii au decis să facă un festival şi în Bucureşti, în luna octombrie.

Oktoberfest-ul din acesta an deţine toate recordurile: 250.000 de vizitatori, peste 1.000 de hectolitri de bere consumaţi şi peste 3 tone şi jumătate de mici savuraţi de braşoveni şi turişti. S-au mai consumat două tone de cârnaţi bavareţi, 3.000 de porţii de coaste şi peste 3 tone de cartofi.

Cel mai important, spun organizatorii, Braşovul a avut de câştigat pe mai multe planuri. „Am avut foarte mulţi turişti şi din străinătate, şi din ţară, la aceasta editie şi s-a văzut în gradul de ocupare a hotelurilor, a pensiunilor. Am avut foarte multe firme care au participat ca invitaţi la acest eveniment", a declarat Werner Braun, preşedintele Clubului Economic German.  

După succesul întregistrat la Braşov, organizatorii au fost invitaţi să pună la cale un eveniment similar la Bucureşti, între 3 şi 6 octombrie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Nic
22.09.2013, 22:02:31

”Cârnați bavareți” ? Cred ca ați salivat pe tastatură când ați scris articolul, stimați ziariști... adevărul e că și mie îmi plouă în gură când mă gândesc la delicioșii cârnați bavarezi... cu o halbă de bere rece lângă!

Modifică Setările