Braşov

articolul anterior articolul urmator

Braşovenii pot obţine on-line certificatul de urbanism

0
30 Nov 2017 09:10:08
Autor: Simona Suciu
Certificatul de urbanism se poate obţine on-line. FOTOAndrei Paul
Certificatul de urbanism se poate obţine on-line. FOTOAndrei Paul

Braşovenii nu mai trebuie să facă drumuri la Primărie pentru a obţine certificatul de urmabusm. Actul se poate obţine acum on-line.

Primăria Braşov oferă posibilitatea braşovenilor înregistraţi pe portalul www.brasovcity.rosă obţină certificate de urbanism (CU) complet on-line, de la depunerea documentelor necesare şi până la obţinerea actului în sine, autentic, cu semnătură electronică. 

„De peste cinci ani, Primăria Braşov a oferit posibilitatea cetăţenilor de a depune diferite documente on-line, însă de această dată întreg fluxul pentru obţinerea Certificatului de Urbanism a fost transpus în întregime în on-line. Avantajele pentru cetăţean sunt că nu mai este necesară prezenţa sa fizică nici în momentul solicitării, nici la plata taxelor necesare eliberării C.U., nici la completarea documentaţiei sau la ridicarea documentului. Sperăm astfel să reducem şi termenul de eliberare a acestui document, de la 30 - 35 de zile cât este în prezent, la 15 zile. Desigur, în paralel se va putea obţine certificatul şi în forma convenţională, cu semnătură olografă. Lucrăm de asemenea şi la obţinerea on-line a Certificatului de Atestare Fiscală pentru persoane juridice, şi a Permiselor de Liberă Trecere“, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările